Monday, 28 October 2013

Ladang Johawaki





Apa yang boleh saya gambarkan ketika bermain di trek ladang Johawaki ini adalah

ianya sangat FUN! habis....








2 mamat yg bukan calang orangnya, mereka ni ahli triathion  dari  Team Navy Malaysia





walaupun jalanya landai. dan rata...tapi ia penuh dengan lopak-lopak























14 comments:

  1. camot nya beskal dia.... hehehee.....

    ReplyDelete
  2. Ohoooyyyy kawan lama...lama betul tinggalkan blog sampai terlupa password hahahahaa
    how r u bro..? hope still remember me.....keep in touch.....if ada instagram come invite me: ch000tz

    tata, be gud and take care xoxo

    ReplyDelete
  3. choootz lama menghilang.. hahahah..

    bestnye cycling!!

    ReplyDelete
  4. Jadi bro siapa menang?

    Heheheh... mcm la korang berlumba kan...

    Ramai2 buat aktiviti mcm ni memang FUN!!

    Er... kalau naik basikal... ntah masih ingat ke tak kaki gue ni skil kayuh basikal hehehe

    ReplyDelete
  5. selalu pesan dgn hubby, kalo ngayuh jgn masuk lecak... kalo nak masuk lecak, jgn pakai baju kaler putih hahaa...

    ReplyDelete
  6. Mana si TP yang power sgt ni........next shot please ehehheh

    ReplyDelete
  7. salam en telor.... lama dah saya tak singgah

    ReplyDelete
  8. hapdatelah TP weyhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!! ayong dtg banyak kali dah niii hahahahaha

    ReplyDelete
  9. Mncabar track tu...penuh lumpur...kagum rietta...

    ReplyDelete
  10. ladang kelapa sawit ke ni?hehe

    nmpk seronok!dl pn suka berbasikal tp xpnh le msk trek camni..hehe skdr jalan2 petang je..

    nampak best!:) riadah y bermanfaat, like!

    ReplyDelete