Tuesday, 16 April 2013

Dapat


Alhumdulillah



Akhirnya saya dapat memilikinya juga.Semoga saya tidak berasa serik dan terus maju dengan aktiviti kayuhan ini.

Rasa gembira ada, rasa teruja nak pakai pun ada.




























* siri memburu si hidung panjang terpaksa ditangguh. Ala....kasi can la sikit.

Pada blogger Obat Sakit, nanti saya  update dimasa terdekat. InsyaAllah.



35 comments:

  1. Tahniah la bro,
    lu makin mantap la dalam rekreasi sihat ni
    bila nak naik bukit brogan lagi, nak join..
    hehe

    ReplyDelete
  2. hidup Manjung!!

    LW nak naik Broga? roger me.. :)

    ReplyDelete
  3. aktiviti berbasikal semakin popular skrg nih kan...


    * nak pakai contact lens ketika mandi laut takde masalah , tapi better pakai gogles...

    ReplyDelete
  4. tercapai sudah yg diidamkan.... moga terus bersemangat berbasikal..

    ReplyDelete
  5. alamak...
    obat otot lom pos.. jap ehhh..

    ReplyDelete
  6. Baju pembakar semangat ni..

    ReplyDelete
  7. selamat berkayuhan eyhh.... maju lah sukan.... untuk... errmmmm ... ermmmm....hahahaaaaa

    jangan serik2....

    ReplyDelete
  8. cantik baju tu...
    harap2 matching dgn kaler beskal..

    ReplyDelete
  9. ini namanya pembakar semangat...moga terus berjaya....xpe...rietta sabar menanti entry si hidung panjang....hehehe...

    psss....itu la...tpi dinner murah sket, pastu rietta dapat student rate....dann...petua yg terbaik adalah, jangan makan segala balls (process meat)sebab harganya murah...tpi makan la seafood yang mmg mahal harganya, cam sotong dan segala jenis siput yg ada....brulah berbaloi dengan harga yang dibayar....ekekeke...

    ReplyDelete
  10. usaha maju jaya... (pinjam cogankata sekolah mana entah)

    ReplyDelete
  11. wow...dah ada team sendiri TP, bagus jugak tu.kalau berkayuh sesorang boring jugak, kena ada team baru semangat :)

    ReplyDelete
  12. baju yang kau berkayuh hari tu ke?...comel...

    ReplyDelete
  13. tahniah2.
    berminat juga pada cycling, tapi di u sekarang limited sket masa,
    more pada berenang je sekarang.

    ReplyDelete
  14. wah bro...sehat ko skarang

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah dan alhamdulillah

    ReplyDelete
  16. Mohon lepas ni wakil Malaysia plak :)

    ReplyDelete
  17. Ride to eat??? Ermmmm... nice

    ReplyDelete
  18. woaahhh... mesti seronok kan.. happy cycling..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wow, ride to eat tu bes..
      Mohon pesta makanan ajk aku.
      Ko semakin aktif, makin jeles la aku ....
      Takpe, aku jeles dediam, jadi mmg ko nampakkan...ehehehhehe

      Delete
  19. dah lama tak berkayuh-kayuh ni, sebab basikal rosak. hehe

    dulu, kalau nak kemana-mana mesti naik basikal, bila kawan2 sebaya dekat kg tu semua naik motor, saya sorang je naik basikal.. bukan tak pandai bawa motor, cuma malas je..

    satu hari,
    ada kawan bagi iklan le tour the langkawi. dia suruh saya join.. hahahaha, main lumba basikal pun syok.. masa kecik2 la..

    ReplyDelete
  20. nak jadi penumpang kat belakang bole? :P

    ReplyDelete
  21. whoa... bestnya...

    teringin nak cycling. hmm..

    ReplyDelete
  22. alo alo brader...pekabo? hoho :)

    ReplyDelete
  23. dapat baju pun ok..
    ada lebih ke?
    hahahahha

    ReplyDelete