Friday, 1 March 2013

Kembali



As,Salam & Apa Khabar pada kawan-kawan semua




Laptop saya KINI kembali, kembali beroperasi walaupun belum pulih sepenuhnya


( mula-mula dulu rasa nak aje kepak kan laptop ni pada dua bahagian, Geram  dengan penyakit laptop ni, yang semakin menjadi2....)
















* tiada gambar entri kali ini
* kisah cerita saya di Sabah terangguh, terpaksa di tangguhkan



54 comments:

  1. itu dia. akhirnya muncul jugak...

    ReplyDelete
  2. paaa lagi... bley laaaa sambung segala bagai yg tertangguh satg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah sis...pasti akan sambung punya jgn risau

      Delete
  3. Patut lama menyepi..laptop masih tak ok lg.

    Slmt kmbali!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tinggal beberapa percent saja lagi itk pulih kembali. Window8 agak janggal nak digunakan utk mula2 ni

      Delete
  4. nak kena ada yang baru la tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mungkin juga kan.....tapi selagi boleh guna kita guna maksimumkan penggunaan

      Delete
    2. laa patut la tak berupdate. jenuh tunggu

      Delete
  5. lepas dah okay, update lagi eh pasal sabah tu :D

    ReplyDelete
  6. mohon jan menghilang terlalu lama telur power... hahahhaa welcome back cepat2 sih baiknya lappy tu

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. Salam bro,
    Lama tak muncul...
    Jom blogging...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sudah pasti.....insyaAllah akan kembali beraksi. Mcm mana planing kita ni sis

      Delete
  9. hai dek!!!!!

    rindu aaaaaaaaa

    ReplyDelete
  10. lorrr... ingat merajok kemana td...
    jangan marah2 depan lappy nnti dia merajok lagi.... shyyyuuu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baik lappy, baik handphone, baik kenderaan bermotr ...deme ni tau merajuk eh

      Delete
  11. aku ingat ko sesat dlm hutan.

    :p


    .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sis....sesat tu tidak la tapi dlm hitan xde signal la kehkehkeh

      Delete
  12. lama benor kau mnghilang..ingat dah kena sembunyi di puteri bunian..
    kihkihkij...

    ReplyDelete
  13. takpa..slow-slow bangkit, hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nice....saya suka kata2 support begini

      Delete
  14. Replies
    1. Ikut kan hati mmg begitu la perancanganya doktor. Tapi saya nak spend duit utk beli benda lain

      Delete
  15. salam...
    telur tu akak tunjuk pada abang long ...
    aaaaaaa superman ??????? terlopong dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya baca komen ni pun hampir terlopong.....

      Delete
  16. welcome back....dah lamer xbersiaran...masalah en lappy rupenye....

    ReplyDelete
  17. hahahha..
    telor power kembali.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe....yup kini kembali (cewah....)

      Delete
  18. Welkambek TP... macamlah aku ni rajin sangat berblog... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq bro mie....lama juga tak pi blog sana hihihi

      Delete
  19. Bro, you owe us a lot of stories and photos! Get with it, aight!
    Hehehe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya..ya... i know, i noticed that before im start bloging again. I will update the story with pic soon. That why i mention there no pic here in this entey.


      tapi pic tak sehebat mr.syed la

      Delete
  20. hohoho... lama juga menyepi. mohon curang pada laptop itu jika ia berdegil kekekekek (beli baru)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan curang lagi sis mau aje ceraikan dgn talak 3 terus. Baru puas ati kehkehkeh

      Delete
  21. jangan tangguh lama-lama bro...ramai yang rindu entry lu...;)

    bro harap bro boleh memeriahkan contest den...:)

    http://www.papamifz.com/2013/02/contest-kaca-mata-papamifzcom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. Baiklah kalau itu hajat tuan hamba. Akan sedaya upaya hamba cuba masuk join contest ini

      Delete
  22. laaaaa...patut la lama menyepi..rupa2nya laptop telo prob...
    moga laptop itu pulih sepenuhnya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moga2 ia kembali pulih sepenuhnya (sangat2 berharap)

      Delete
  23. lama gila menyorok di belakang laptop eh???

    ReplyDelete