Thursday, 1 November 2012

DOMO




.
.










dalam banyak-banyak model, si DOMO ni lah yg paling setia jadi model wa.

okay...

wa blah dulu... panggilan angin dari timur Malaysia dah terhidu dah ni.




106 comments:

  1. siapakah model2 ini..
    hahahhaa,...

    ReplyDelete
  2. DOMO CUMIL KALER MERAH LAK TU :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cumil??? gigi tajam tuh....

      adik beradik domo ada 3lagi kat JB. di pelihara oleh raksasa Korea

      Delete
  3. Replies
    1. yup.....standby ahahaha via email or sms

      Delete
  4. tak macam model komersil lain, kena bayar mahal. yang ni cuma bagi kasih sayang yang setimpal. ewah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. dan ianya statik serta tak banyak kerenah

      Delete
  5. errr layan juga hg domo .comel hehe

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. jalan-jalan aje...bukan makan angin pun. jalan2 atas urusan ni

      Delete
  7. taman tasik taiping yang paling bset ialah pokok2 tua dia....

    dramatik siot!

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul....ramai yg berkata begitu, mungkin kerana bentuknya yg rimbun dan sangat unik

      Delete
  8. cantek bokeh... DOMO pom chumell ajaaa....

    ReplyDelete
  9. Comel apa guna model ni..

    Weh..nak ronda2 lg..jeles3!

    ReplyDelete
    Replies
    1. model yg senang dibawa dan tak banyak songeh hihihihi

      ronda2 je sis.

      Delete
  10. Domo comey maa..sya pernh curi tshirt adik sebb ada gmbar domo pada bju tu hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa..... sampai begitu sakali penangan domo ni..

      Delete
  11. alolololorrrr


    LOL....kahkahkahkahkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha suka2 aje lu gelakkan wa bro

      Delete
  12. timur malaysia??? kelantan??? ker sabah lagi???

    ReplyDelete
    Replies
    1. pantai timur malaysia = t'ganu , kelantan & pahang
      timur Malaysia = Sabah&Sarawak

      Delete
  13. domo jugak jadi mangsa.. selamat domo tak kidah kan.. de dpt upah ke tak domo ni.. pergi sabah or serawak ni??

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabah....

      domo tu upah dia hanya bawa jln2 kemana saja.Senang kan

      Delete
  14. jaga elok2..benda kecik senang hilang

    ReplyDelete
    Replies
    1. baik....
      alhumdulillah setakat ni masih dlm simpanan yg dikhaskan tempatnya

      Delete
  15. pic yg last tu..aku salute lah pada model tu,
    sanggup tenyeh muka kat tembok sebab nak jadi background domo yer...adehhh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh brader backgroud mmg begitu. dia meemang org yg lasak. jadi tak perlu risau pasal muka dia tenyeh kat batu tu
      hahahaha

      Delete
  16. korang ni dah tua-tua pon suka menatang tu yek???????????

    ReplyDelete
    Replies
    1. erk.....

      masa beli domo-kun ni tertera dikotaknya amaran hanya pada kanak2 berusia 3 tahun kebawah sahaja. utk org dewasa dan tua tak pula syarikat ni mentionkan di kotak tu.

      jadi boleh la kot utk suka kat menatang domo tu
      hihihihi

      Delete
  17. apa kene bgn si domo tu? haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia cuba menjadi model yg sgt hebat demi mengalahkan ratu cantik dunia (agaknya la)

      Delete
  18. weh, domo main peranan :P mana yg warna coklat tu? aih, tiba2 kaler merah yer. salam blogging.

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli2 mmg dapat yg warna merah punya
      yg asal warna cekelat tu dah sold-out. model ni didatangkan dgn 10 bentuk warna domo. tapi masa beli tu kena pilih secara rambang sebab tak boleh buka. Dapat yg warna pilihan hati tu dikira sbg bonus la.....

      Delete
    2. STEFFANY DAPH

      ada dilink ini http://dairibukutigalima.blogspot.com/2012/01/domo-graphy.html

      Delete
  19. Replies
    1. tak lah...

      saya orang pahang atas gunung saaaaana

      Delete
  20. tak habis habis dgn domo lu. haha

    ReplyDelete
  21. domo..!!!! awat baju kaler tu je? tak basuh ke? hehee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha sebenarnya domo ni baju dia ada 10 kaler merah kehkehkeh

      Delete
  22. kalau kau bagi aku satu domo antara berpuluh koleksi kau, mesti cool.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hah ayat bodek nampaknya ni sis.

      Delete
    2. tak bodek. tapi.... nak sangat2.. mana bole beli eh?

      Delete
    3. sobsss.. kena la tunggu orang pegi jepun. bole kirim. sobsss!

      Delete
  23. haha jd watak utama dh si domo tu...nasib baik tomei

    ReplyDelete
  24. nak makang ikang dalam pinggang ke bro?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis....tidak lah, ke negeri bawah bayu saja ni

      Delete
  25. bro, aku pemnat domo. hehe. serius. nganga besaq lagi. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow....ada geng la mcm ni bro. eh apa khabar bro.

      Delete
  26. domo mmg cumei , tapi aku minat katun yang dalam tin tu..apekebende name ye eh..
    hehehhehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa eh kartun dlm tin tu sis.????

      cuba bagi klu lebih sikit.mana tau boleh dapat gambarannya

      Delete
  27. kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
    Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wisata bakti alam

      nanti saya dtg jengah kesana....Inshaa Allah.
      baru dapat ber online ni

      Delete
  28. Replies
    1. ada ni...ada.....

      baru punyai masa utk on9 ni bro

      Delete
  29. kenal sgt dengan yang takde rambut tuuu...hahaha!

    eh jap, kat semenanjung kan sekarang? hapdet laaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha

      mmg kat semenanjung pun.baru dapat nak on9 ni sis. sabor2

      Delete
  30. nak model power rangers kuning ? *tawar diri*

    ReplyDelete
    Replies
    1. silakan tapi tiada bayaran. hanya dapat belanja makan dan minum dan jalan2 aje kot.
      boleh?

      Delete
  31. Replies
    1. murah lu kata sis, buku novel lagi murah dari domo ni tau tak. walaupun di cenonet tapi tidak pada harga nya....

      :(

      Delete
  32. haiiiiiiiiiiiii TP! :)

    sekian lama xdtg sini akhirnya sempat gak dtg hee..

    sihat ke?

    nak domo tu boleh?heee comellllllll!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhumdulillah sihat aje ni ira

      nak domo?
      owh....tidak, kenapa ramai yg minat domo juga ni?

      Delete
  33. Senyaaaaap je..
    Mana ko pergi dek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada ni....baru ada masa utk berinternet ni

      apa kabor?

      Delete
  34. Aloha telor.. Nampaknya anda sudah makin power.. Ensem oh.. Telor emsem, eh tak sesuai.. Ok telor besar gred A omega 3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha siot aje ko tea. ko pun lama menghilang mana ko pergi tea?

      Delete
  35. comeiiii...xpe...domo tu senang nak angkut...bila bawak teddy, besar sangat lew plak...hehehe....

    ReplyDelete
  36. bro dtg taiping tak bgtau L..rumah L kat taiping.. dekat sgt ngn taman tasik. huuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh ye ker L.

      wah mcm ni lain kali dtg tepeng kontek L la

      Delete
  37. kasihan kat domo tu.. bape rgtla die dibayar jd model.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha upah dia dapat makan angin saje hihihi

      Delete
  38. Replies
    1. wak jan apa kabor? ( kata domo merah)

      Delete
  39. bro, nak tanya. berapa kau amek untuk majlis tunang ek? heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. adus.....tak pernah amik pun hanya tolong saja. nape ko reen? majlis tunang ko ker sis?
      aku biasanya jadi tukang ambil gambar secara menyibuk aje, suka2 menyibukan diri dgn majlis org event jurugambar berbayar ada disitu.

      Delete
    2. hee aahh bro. alaa igt nak mntak tlg kau jadi photographer aku. haha

      Delete
    3. adeh.....dedor aku dibuatnya

      Delete
    4. try tanya SM botak
      aku percaya dia boleh. walaupun pakai camera hp. reen aku cadangkan tanya sama LadyWindsor dlm blog list aku tu. rasanya dia juga boleh

      ko area KL kan

      Delete
    5. haha de dor pe nye. kau kan suka amek2 gambar ni. huu
      ok lah kalau tak bloleh. huu

      Delete
  40. tak da update baru ke ? :P rindu ni terjah blog domo..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis STEFFANY DAPH

      baru ada masa utk berinternet ni

      Delete
  41. domo merah?
    jangan panggilan hangit sudah la..
    ehehehee

    ReplyDelete
  42. senyap aje brother ni


    -org sabah-

    ReplyDelete
    Replies
    1. shit.....jangan ko buat2 tak tahu ya. sa baru saja dpt online ni.
      ko org sabah? siapa?


      pssst: sa tau siapa kamu tu wahai cik Anon

      Delete
  43. ahaha...domo merah itu sgt comel..:)

    ReplyDelete