Tuesday, 2 October 2012

Lata Kekabu





video


Video dari kawan sekerja wa,

kami datang bertiga untuk buat tinjauan aktiviti perkelahan berasama keluarga kami merangkap sebagai penutup aktiviti "jalan-jalan sambil berkelah" untuk tahun 2012 ini



* terjumpa budak-budak yg masih belajar dtg kesini untuk bersuka ria. Mereka tiba lebih awal dari kami. Sedikit temu ramah kepada mereka tentang tempat ini. Soalan yang wa ajukan adalah berapa kedalaman?, selamat tak tempat nak terjun tu?, banyak batu tak?








36 comments:

  1. tak tanya..' ada yang arwah tak..?'

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. ada dalam ada tak dalam
      ada tmpt yg berbatu tapi selamat

      dan selamat utk diterjun seperti dlm video

      Delete
    2. perhatikan pada minit ke 0:09 , 1:54 dan 2:14 dalam video tu

      Delete
  3. Replies
    1. cik moon nanti dtg balik guna line selain line tenet opis

      Delete
  4. dapat bukak sikit je, slow amat intenet saya ni.
    bunyi aliran air & nyanyian hutan dah cukup menggamit!

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. ya lenggong dan BEST. sambil tinjau sambil mandi kehkehkeh

      Delete
  6. tak leh buka arr vidoe kat opis...kat lenggong ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti dtg lain tgk video tu

      jgn pakai line internet opis, biasanya akan di block

      yup di lenggong sana.,
      syok

      Delete
  7. waaaa bestnya..nak mandi je rasa,tapi sejuk malam2 ni. =.=

    ReplyDelete
  8. ada banyak pokok kekabu tak kat area tu ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak tak cam la....tapi kekabu cam la. rasanya tak kot

      Delete
  9. Laa...publish soalan je ke? Jawapan mane tp?? Iskh! ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah jawab di ruangan balas komen di GB dan DrSinga hehehehe

      Delete
  10. tak leh tengok video tu.... huhuhuhu

    ReplyDelete
  11. malam nanti baru tgk video,

    Bro..

    email add,

    mimieaya@yahoo.com.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. punyalah bercinta mau tgk ini video hehehehe...

      Delete
    2. kehkehkeh pasal pa? bukan lama mana pun sis

      Delete
  12. Replies
    1. cintailah sungai kita....wajib pergi lady bird

      Delete
  13. kalo den setakat mandi jer la, nak terjun2 tak mau la,sia2 terhantuk la kapala...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. bro singgah la kat link bawah nih..:-

      http://www.papamifz.com/2012/10/jerung-di-malaysia-memang-baik-punya.html

      Delete
    2. baru saja ON9....ni bro ok sat lagi dtg ketuk pintu blog sana hehehehe

      Delete
  14. Replies
    1. ya ia sgt seronok...pasti menjanjikan yg indah dari alam sana

      Delete
  15. ok baru tahu terjun paras tu...akekkekee
    cabaran dia mesti batu yg licin nak memanjat masa nak terjun tu kan...

    ReplyDelete