Tuesday, 9 October 2012

Hutan Lalang di atas Bukit








Penat.....
tapi.....
sangat seronok betul.....


indah sungguh ciptaanNya dan....Penat..!!!

















*nanti wa ceritakan keindahan alam Broga itu dan juga jengah kalian semua kembali.... 













64 comments:

  1. iskk dye ni orang da xcited nk bace entry ni grrrrrrr (>.<!)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak....biar gambar yg bercerita oleh kot sis....hehehe

      Delete
  2. suk suka sukaaaaaaaaaaaa gambar ni!!!!
    very vibrant colour!!

    ko pun hampir tenggelam dalam kuning itu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup...ingatkan pakai kuning ni boleh menonjol..rupanya kaler alam yg lebih menonjol.

      Delete
  3. wah2.. mang hutan lalang betul.. tinggi nya lalang tuh dan cantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lepas ko komen sis batu aku sedar ianya tinggi.baru perasan

      Delete
  4. wah..tinggi bangat lalangnya!
    mmg situ lalang je..tapi tak tau lak lebih tinggi drpd org.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul....baru perasan la sis. itupun nasib si aku haniasyira komen. kalau x mmg xperasaan la.yg lalang tu tinggi. tahniah mata sis dan si aku haniasyira sgt tajam

      Delete
  5. perghhhh style la tempat....warna menakutkan

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Terima kasih....rasanya ini 1st ko puji aku sis..

      terharu rasanya.(mintak blanja lens macro)

      Delete
  7. kelemasan dalam lalang...teheeee =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh buat tajuk buku dah tu. kelemasan lalang eh....hmmmmm:.......

      Delete
  8. brogaaaaaa...!!! miss u baby...

    ReplyDelete
  9. saya pernah naik Broga ni... hutan lalang dan padang rumput dia memang cantik...

    ReplyDelete
  10. I can't wait to see your photos! :)

    ReplyDelete
  11. menanti-nantikan!! :D

    kuningnya memukau.. aku suka gambar belakang itu... aku rasa sangat suka ambil gambar belakang orang..

    ReplyDelete
  12. pergh... giler cantik !!!! terbaik lah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pergh.....lia ni 1st time ko puji aku sis.dasyat

      Delete
  13. finally, sampai juga lu ke broga ye bro..
    abess tu windsor bila nak sampai eh?
    dah le tambah masak lemak cili api lagi ni..
    hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebenarnya......finally terbalas juga dendam ko. Itu aya yg patut ditulis.



      Windor eh....tunggu....masa tak berapa nk cun ni

      Delete
  14. sampai ke puncak 4 tak?
    saya kena repeat semula Broga ni, 1st time naik time matahari tepat atas kepala, puncak 1 je larat ditawan.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sampai.....

      tahniah pada aku sendiri hihihihi

      Delete
  15. uwaaaaaaaaaa.... bila aku nak gi lagi ni????

    jagn lupa letak gambar banyak2... ridu broga...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok2....insyaAllah ada masa akan dtg lagi kesana

      Delete
  16. fuhhhhh.... moon jugak xsampai2..muahahahahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. jadi....cik moon harus ada azam utk tawan bukit tu, alah bukit jer pun bukanya gunung kan.....

      Delete
  17. Replies
    1. malah lebih dari paras manusia.....terkejut gak lihat lalang boleh tinggi begitu

      Delete
  18. Tinggi juga lalang kat sna....xpernah pergi...tgk picta jew....

    ReplyDelete
  19. wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww..


    lawaye lalang tu tetibe kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ciptaan tuhan mmg indah sis.....

      amacam dah dapat tak angle camera yg diajar ddulu sis???

      Delete
  20. ermm tu la..ramai yg kate broga best..tapi tak berpeluang lagi nak pegi

    ReplyDelete
  21. kat mana ni bro?? cepat story...

    ReplyDelete
  22. Rasanya yang tinggi dan berbunga tu bukan lalang. Lalang yg hijau dan rendah2 je...

    Anyway, gambo yg cantik banget....

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul juga kan.....ataupun ia masih dalam keluarga lalang

      terima kasih bro

      Delete
  23. tinggi betul lalang nya...
    lalu ikot mana..?
    ri tu pegi tak canggitu pon...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni masa laluan balik sis....eh betul ke tak lalu sini.
      hmmmmm.....pelik juga ni

      Delete
  24. dekat sini ke si Aizat AF pergi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak sis sVSs.....tak pasti pula wa. tu kena tanya org yg pakar dgn artis tu. dan fans si Aizat mungkin.

      Delete
  25. tidak ku sangka lalang rupanya ada hutan.. err.. bahasa apakah yang ku guna ni...

    ReplyDelete
  26. mana cerita nya da berapa hari tguu heeeee ;))

    ReplyDelete
  27. perghh berjaya jugak sampai kat broga hills ek. hehe
    kau sampai x till 4th stop?? hehe perhentian yg ke4 tu paling mencabar kan nak naek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup....dah sampai.

      dey kecik mana ko hilang ha....

      Delete
  28. wow marveles lah gambar tuh bro...!!

    ReplyDelete
  29. subhana allah ...
    comel nyer....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.....lawa tak...lawa tak??? hihihihi

      Delete
  30. wowwww cantik sangat pic nih! sesuai dijadikan header blog ni...serius color dia match!

    ReplyDelete