Tuesday, 25 September 2012

Memang POWER!!!





Ingatan mereka betul-betul kuat
imaginasi mereka tinggi
ada yang berpandukan hanya pada suratkhabar sebagai panduan
ada yang buat secara spontan
ada yang berpandukan hanya dengan daya ingatan
ada yang hanya perlu lakar dengan berimaginasi sahaja

Mereka....memang berseni.
Hebat, wa kagum dgn mereka.... (terasa mahu menepuk tangan dgn megah,tapi tetap tak mahu lakukanya)



memang POWER mereka ni ( dari pandangan wa ), jika disuruh wa lakukanya pasti lakaran budak pra sekolah lebih hebat dari wa.


























16 comments:

  1. kagum kannn!!!!
    sungguh berseni..

    tak pe..
    depa berseni cara mereka..
    kita berseni cara lain..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.... sebenarnya " Seni itu LUAS" skopnya

      Delete
  2. somehow aku setuju dgn komen akak singa. asal kite saling menghargai seni masing2 kan?

    gambo2 ko bercerita. bagus tol! tapi...kat mana ni weh? aku suka graffiti2 nih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. GB ini masa di bukit timbalan

      gambo byk sgt, uploads sikit2 hehehe

      Delete
    2. event ape ni?? nampak mcm aku terlepas atau tak tau aje!

      Delete
    3. GB ini masa event GEGO JOHO tu...

      Delete
    4. ha ah lah GB!
      Gego Joho

      apesal awak tak tau eh...
      ingatkan awak pergi!

      Delete
    5. paasal dia lambat baca email hehehehe

      Delete
  3. To witness someone express his/her artistic impressions, to me, is simply awesome. Bukan je mereka tu creative tapi cukup confident dlm mempamerkan hasil kerja mereka.

    Lagi best kalau images mereka itu ikhlas dan have depth :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bro sya masih blajar lagi....sampai sekarang tidak berseni lagi

      mungkin tiada self confident kot

      Delete
  4. Awesome! Grafitti...
    Salutelah depa ni..really artistic kan.
    I wish I cando that too...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup....

      jom conteng ala2 grafiti kat menara Bekembar tu

      kehkehkeh

      Delete
  5. memang kagum dgn mereka. kenapa saya tak berbakat seni ya? huhu!

    ReplyDelete