Friday, 28 September 2012

i LOVE it




.






ada seorang model perempuan berpakaian gipsy di area sini sedang ber photoshoot dgn tema "i LOVE it JOHO"
pasti ada photographer
dan ada pembantu nya sekali (macam make up artis je wa lihat)

tapi wa hanya ambil ini sahaja...

orangnya wa abaikan....



43 comments:

  1. Replies
    1. betul tu....sebenarnya setiap negeri ada kelebihanya.

      i LOVE Malaysia sebenarnya hehehehe

      Delete
  2. ceittt dengkis le tewww..
    apa salahnya ambik gambo owangnya sama...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. orgnya seksi sgt..... tak sesuai dipertontonkan. xlepas finas la hehehehe

      Delete
  3. ah.. cakap pasal johor.. lenkali nak pergi legoland lah hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. harus tu......Nong Andy. sila lah dtg



      Delete
  4. terbaik..... Orangnya...abaikan.. haha

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. best tapi lu tak dtg sis.....lu mcm bukan johorian aje keh kehkeh

      Delete
  6. Replies
    1. pasti ada....rasanya.

      jgn risau mgkin makin meriah

      Delete
  7. Replies
    1. hehehehe.... i LOVE Cameron Highlands

      Delete
  8. Replies
    1. terima kasih.....masih dlm blajar lagi le rietta

      Delete
  9. gambar tu benar2 ada makna.. TERBAIKKK!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih... eh ada makna? jap2 nak cari makna tersirat dia

      Delete
  10. ye ke orang nye kau abaikan..
    hehehheheh...

    ReplyDelete
  11. pandai org tu abaikan..aurat tu..hehehheh :)

    nak belajo dr telur power la acane dapat tgkp pic camtuh :)

    cantik gilerrr :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...

      mudah saja. mula2 letakan body camera tu sama level dgn rumput kemudian donggakan ia keatas sedikit. terus snap dan tgk kat display.

      sampai la dapat hasil yg rasa2 yg memuaskan

      Delete
  12. wahahha...
    mcm pelik jer dgr 'abaikan' tu..
    heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. keh keh keh....kadang2 ia mmg macam pelik tapi percayalah ianya benar

      Delete
  13. Orgnya tak cukup menawan ker??? kalau menawan mesti tak diabaikan kan kan kan??

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak.


      orangnya sgt menawan tapi terlalu seksi dan terdedah sgt auratnya kalah gadis autoshow pakai mini skirt

      Delete
  14. adoi...ni macam nak marah ni...x nampak gadis!


    apa barang tengok basikal!


    haha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada betulnya juga kata2 ko ni


      hehehehe...

      Delete
  15. bagus2.
    sila abaikan... hehe.


    .

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi aku suka ambil mimik muka sesorang tu....mcm mana? hehehehe

      Delete
  16. selalunya dalam sinetron..terdengar dengar dialog ini

    "ngak usah sok suci"

    hekhekhek..sila terasa!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya....pasti disucikan sebelum terlewat

      Delete
  17. yes yes... abaikan je si dia tu..

    ReplyDelete
  18. abaikan kununnn...
    ntah2 lagi banyakkkk gmbr orang itu..gagagaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. terpaksa abaikan...terlalu seksi sis.

      hehe...kalau yg freehair tapi biasa2 ok la juga. tapi ini ala2 gipsy dan kainya jarang sgt.
      dan kalau ambil pun mmg tak sesuai utk ditayangkan.

      Delete
  19. I LOVE LAMBAIAN RIZKA...HAHAHA ~PANDA~

    ReplyDelete
    Replies
    1. ingat.....makin lama makin interest tu naik bro.

      *tak pasal2 byk lu kena blanja wa hahahaha

      Delete
    2. bile turn lu pulak?...haha

      Delete
  20. view yg menarik tu penting dari lihat orangnya.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sokong...tapi aweknya cun + seksi

      pasti berdarah hidung kalau melihatnya

      Delete