Monday, 24 September 2012

GadisBunga





Wa ingatkan ini motor milik si  GadisBunga kerana ada tertera pelekat yang bertulis GB disitu
rupa-rupanya bukan,

hanya amoi-amoi bunga sahaja yang ada bersama motor yang ada pelekat GB tu








* gadis dan bunga dalam bahasa cina sebut apa eh?



37 comments:

  1. 女孩


    bing translator kabor kat saya

    ReplyDelete
    Replies
    1. nah..... aku tak reti baca tulisan cina tu, anyway terima kasih ya doc.

      *mentang2 baru balik dari China

      Delete
  2. aku ni naik moto pun tak reti ko tau??? hahaha!!!

    ReplyDelete
  3. vespa....lamer dah xnmpak vespa....

    ReplyDelete
    Replies
    1. old school nie...mgkn dah klasik sgt dah,itu pasal jarang jumpa

      Delete
  4. gadis means amoi lor... hehehe
    bunga tak tau...

    ReplyDelete
  5. Tapi motor tu mmg tak terserlah kebungaannya..mmg tak ssuai utk GB (blm kenal pun..nk g kenal2 lah).

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu....

      silalah berkenalan dgn beliau, sempoi juga laman blog dia

      Delete
  6. tibe2 teringat lagu gadis dan bunga..lalala..hee

    ReplyDelete
  7. Great Britain lah ~PANDA~

    ReplyDelete
    Replies
    1. i see....kadang kala lu mmg bagus juga la panda

      Delete
    2. hasil didikan lu jugak...haha

      Delete
  8. wtf! ini entri lu paling pendek sekali. malas!!!

    @kawan dari east sana

    ReplyDelete
  9. xiaojie..
    lengloi..
    lengcai..

    lupa ah! huhu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hebat, pandai juga eh berbahasa cina.

      Delete
  10. gadis bunga eh? makcik bunga ada?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Telor Power
      Bro sorry aku terdelete ko punya komen kat blog tadi bro..sebabnya aku dah buang nuffnangX tu, menyusahkan sungguh atau memang aku buta IT..so jangan salah anggap ya...aku try nak cari balik mana komen ko tu bro tapi tak jumpa la pulak kat mana dah..huhu...o ya cemane nak buat macam ko ni yer, bawah komen terus ada 'reply'? nak godek kat mana tu?

      Delete
    2. takde hal la kehkehkeh.....

      sis pi kat ruang setting di dashboard > comment > comment location > pilih la embedded.
      smt mencuba

      Delete
  11. hehehehe cute gle..edy pon teringin nak 1/..style kot tengok kwn ngan geng2 dia konvoi vespa

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat bersetuju......mmg syok kalau dapat join konvoi dgn kenderaan ni dgn kawan2 nampak mcm retro saja

      Delete
  12. kalau gadis cantik selalu kena cakap liang moi.. tapi bunga agaknya di panggil flower hehehe (sila jgn lempang gue.. hehehe)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dari aku lempang ko baik aku minta hadiah dari ko tak pun paksa bawa tempat2 menarik yg ada disabah yg belum aku lawati. itu lebih bagus

      Delete
  13. aku nak tukar ex5 aku ngan skuter mcm ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh janji duit dalam poket mesti lebat.

      Delete
  14. ntah apa laa yg ditenggok kan amoi2 nie yerk...

    kalu gadis dan bunga... bunganya xde... kena letak nie...

    ReplyDelete