Monday, 6 August 2012

Posto....Posto....




Terima kasih pada sis Pari2Putih 

Sebenarnya dapat poskad dari sis PariPariPutih ni lama dah, cuma sekarang saja baru miliki masa yang terluang untuk di muat turunkan ke laman Blog ini.














*Lara Croft eh.....
*Gambar dari camera telifon bimbit gua





45 comments:

  1. wah..wah..wah.....

    *jeles tak terkata ni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. nong jan jeles... ko punya nnti ko dtg KL aku bagi >..<

      Delete
    2. Nong Andy : jgn jeles eh....nanti aku dtg ke sana bawa barang ko dari PPP terus antar by hand ke ko.

      Delete
  2. Replies
    1. jauh tak jauh la rietta.....poskad dari negara luar sana, pos bila dah balik ke Malaysia.
      hehehehe

      Delete
  3. untunglah dia dpt kd raya,,siap shoot bagai lagi..untunglah..


    tanak ke bg kad kt aku?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini bukan kad raya la sis.....ini POSKAD

      tunggu aku pi luar negara eh, itu pun kalau ko selalu ingat aku kehkehkeh

      Delete
  4. Perghhh poskad jauh tu,
    ok ntt aku otsetesen
    aku anta ko poskad eh bro...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bereh sis....
      dari mekah punya poskad ada lagi dak?

      Delete
  5. Poskad raya tu...
    Mesti makin terasa nk raya bila dpt kad ucapan gini.

    ReplyDelete
  6. nak jugak poskad dari seoul? :p

    ReplyDelete
  7. ohhh....
    saya akan pergi Cambodge nanti !!!

    ReplyDelete
  8. TP ha ha ha no hal... siap buat entri yg tak tahan tu... aku punya tenet is down.. tak tau la sampai berapa lama, niway i can only on9 during office (ni pun klw x de kijo) hope you like it... itu org kata sebagai, tanda2 awal yg satu hari ko pun akan jejak kaki ke sana one day... kan... go for it... :) nice entry (sebab entry pasal aku keh keh keh, sila lompat kijang sekarang)... hu hu hu >..<

    ReplyDelete
  9. p/s: buruknya tulisan aku ha ha ha =..=

    ReplyDelete
  10. ko bila nk bg aku poskad lak..?

    ReplyDelete
  11. bestnya dapat kad... lagi best kalau dapat gi sana... ermmmm... cambodia...

    ReplyDelete
  12. nak poskad juga! satu kad rye pun tak dapt thun ni

    ReplyDelete
  13. ouh brooo... wa pun lame tak menjengok mu.. bz keje lorh... salam ramadhan tooooo...!!! nak alamat. meh.. nak bg kad laye.. :D emel kami eh..

    ReplyDelete
  14. poskad?

    macam pernah dengar la perkataan tu...?

    ReplyDelete
  15. dear telor power, nak tergelak mulo2 baco...hehe

    ReplyDelete
  16. jauh tu dapat dari cambodia...

    ReplyDelete
  17. ok, dapat poskad dari lara croft. fine...! :p

    ReplyDelete
  18. cantiknye kad.. monyet2 yg berkeliaran.. cantik.. :D..

    ReplyDelete
  19. untung dapat kad...at least ada org hargai kita kan..

    ReplyDelete
  20. ISU RAYA BUMPER: JENIS-JENIS MANGKUK! http://paripariputih.blogspot.com/2012/04/jenis-jenis-mangkuk.html

    ReplyDelete
  21. huyoooooooo,syok la noh :D

    ReplyDelete
  22. jarang dpt kad raya. poskad apatah lagi.

    ReplyDelete
  23. fuyoooo, Lara Croft yang bagilah rupanya hik hik hik ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dasyat tak...tambah dayat lagi lara croft dah pandai berbahasa melayu

      Delete
  24. waa dari lara croft gituwww.. hehehe

    ReplyDelete
  25. pewiit~ dapat kad dari lara croft... haha

    ReplyDelete
  26. Wahhh poskad raya yer... Teringat dolu2 gntung kt pokok kn? Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekarang pun masih buat juga cuma jarang lihat je kan

      Delete
  27. slmt hari raya..maaf zahir dan batin yaa.

    kuih raya jgn lupa pos ye.ehehee

    ReplyDelete
  28. hohoh bro! jeles!
    akaakakak

    anyway,selamat hari raya bro!!!!!

    ReplyDelete
  29. Terima kasih semua....(kini kembali aktif)
    selamat hari raya semua

    ReplyDelete