Wednesday, 1 August 2012

Panda oh Panda....




Maaf....

Bukan wa tidak mahu 'kemas kini' blog, tapi................
..................................................................................
..................................................................................
..................................................................................
......................................................................................................
......................................................................................................
...................................................................................................................
............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................



di bulan Ramadhan yang Mulia ini, wa memang kurang berinteraksi di ruang alam maya ini.
Sekali lagi Maaf pada semua.







Nama Mr.Panda yg tertera di skrin telifon bimbit wa tu terpaksa di touch up, kerana tidak kelihatan.












* Kalau rajin dan punyai masa yang terluang lebih nanti, wa update la yer....
* Pada member2 sekalian, terima kasih datang jengah. InsyaAllah akan wa jejaki kalian semula.
* Salam Ramdhan semua...








38 comments:

  1. Panda tu peminat tegar TP ni ha ha ha >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia sahabat yg sama2 berlajar dahulu

      Delete
  2. boleh saya masuk kategori peminat tegar TP jugak kah...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh saja sis.....sila hantar borang hehehehe

      Delete
  3. uiks...siap sms lagik...hehehe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu lah.... tak sangka pula si Panda ni hantar SMS pasal benda ni. cis.....

      Delete
  4. panda mana pulak nih..
    bln Ramadhan kurang berinteraksi di alam maya..ada baiknya. kurang terdedah kpd perkara yg mengurangkan pahala puasa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sokong 100%

      lagi pun aku ni bukan baik mana pun, tapi di bulan ini saja lah yg bebas dari hasutan si syaitan. jadi tidak salah rasanya untuk mengejar buat amal, kan?

      Delete
  5. pergh...
    dasat encik TP ini..
    hehhehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak dasyat mana pun lia...si panda ni saja2 buat dan hantar SMS begitu.
      sengaja suruh update kan blog ni

      Delete
  6. Replies
    1. selamat berpuasa sis...selamat menunaikan ibadah di bulan mulia ni eh

      Delete
  7. Replies
    1. nak autograp ke hehehehehe

      takder lah. si Panda ni jer bikin panas

      Delete
  8. ni pun dah kira update gak ni... huhu

    ReplyDelete
  9. ok la ni berapdet jugak . hehe. tp bulan puasa ni mmg kyrang energi nak apdet

    ReplyDelete
    Replies
    1. kurang energi tu satu hal, baik berbuat baik dan beribdah dari layan dunia maya kan.

      Delete
  10. busy ke bro bulan2 puaso nih?? xpe la mano yang penting dulukan dulu yer...

    buka puaso apo hr nih..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup betul tu PM...

      hari2 layan buka menu yg biasa2 saja bro

      Delete
  11. salam ramadan Bro...

    takpe.. biasalah ramadan ni sibuk sikit kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ramadhan dan salam nuzul quran juga sis
      hehehehe

      Delete
  12. Replies
    1. cik moon : tak de bz mana pun sis.....saja malas layan alam maya ni

      Delete
  13. perghhh support dari kawan2 lu memang terbaekkkk bro!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila difikir2kan balik mmg ada betulnya juga.

      Delete
  14. okey2..no hal..anytime beb..

    ReplyDelete
  15. hohoho memang terbaek la support system gini!ekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup....dia mmg begitu, support dari member mmg bagus.
      apa khabar bro?

      Delete
    2. ok bro.just working hours mcm sial.hahahaha


      haihhhh

      Delete
  16. dasat peminat kau..
    sanggup buat rusuhan kat sini..
    hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia juga orang terengganu (dari dungun kalau tak silap)
      dan Mr.Panda ni bukan peminat pun hahahaha dia salah seorang sahabat yg sama2 dizaman belajar dahulu.

      Delete
  17. meletup betul bro sorang ni..update jgn tak update^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasa2 saja archie.....

      InsyaAllah update di kemudian hari nanti. OK

      Delete
  18. yup! betul tu... bulan ramadhan ni malas sungguh nak update blog..

    nak jadi peminat TP.. sat lagi saya serang.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha

      itu salah satunya juga tu.... apa serang? jgn serang2 sis hehehehe

      Delete
  19. hahaha...bgus2...ilang gk ketagih ak nih...
    ~PANDA~

    ReplyDelete