Wednesday, 4 July 2012

Kepada ANON.



Di awal malam tadi, wa check mailbox sekitar jam 1930H, punyalah banyak email yang belum dibaca sejak hari sabtu pagi yang lepas.
Tapi satu sahaja yang menarik menarik perhatian wa iaitu tukang komen dari cik Anon Kepada cik Anon,  selamba badak lu kata wa lembab? bukanya wa tak mahu update entri,tapi wa juga punyai warna warni  kehidupan wa sendiri. 


Adakala wa sibuk dengan kerja,
Adakala wa sibuk menghabiskan masa dengan rakan-rakan,
Adakala wa sibuk mengisi masa lapang dengan menembak gambar
Adakala wa sibuk dengan bersenam ditambah lagi dengan nak layan menonton EURO 2012 di kedai mamak
Adakala wa sibuk dengan besendirian

Dan yang paling penting sekali, wa bukanlah seorang blogger tegar seperti blogger2 lain yang mungkin boleh update entri dalam masa 1 jam sekali, ataupun setengah jam sekali.(itu adalah sangat hebat)
Dari wa hadap paparan skrin komputer riba wa ini berjam-jam, ada baiknya wa melakukan aktiviti lain.





Terima kasih kerana sudi jenguk ke blog ini, dan MAAF jika hati lu terguris wahai cik Anon.






PEACE!!!... :P




*nanti bila dah punyai masa lapang, wa datang melawat lu orang semua.









49 comments:

  1. tak kan tacing kot abang gagah

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan taching...tapi bila baca di ruang komen yg lepas si anon ni boleh tahan desak wa.

      Delete
  2. means...ade org ambik berat tuuuuuuu
    penyumbang kpd traffic blog..hehe
    jgn tacing2 ye abg gagah...hakhak...kita sekamceng wadi ar

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe korang mmg kamceng nak kenakan aku hehehehe

      eh...mana ada tacing pun. kalau tacing tak POWER namanya.


      tag team plak si wadi ar & yumida ni

      Delete
  3. Bro, bo layan je anon ni...aku anggap anon ni takut menghadapi reality.
    Dan takut kepada diri sendiri...sorry to say!

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu sis....

      kadang2 terasa mcm di spy plak.

      Delete
  4. Ayat mmg kasar. Kalau ada nama, ok lagi.

    Mybe gak dia peminat rahsia..tu tertunggu update awak. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.... peminat kehkehkeh..rasa macam retis pulak

      Delete
  5. anon ni mesti dah teruja blog lu. awek awek anon tak.jangan marah ye cik ina gurau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kehkehkeh...apa yg nak terujakan sgt tu cik ina. biasa2 jer pun blog ni

      Delete
  6. kadang2 tu ternanti2 gak n3 baru dari kamu bro.. tapi yelah, kita kan ada kehidupan realiti yg pelbagai.. nak tangkap gambar pun xde masa n x tau nak tangkap gambar apa haha..

    *aku bingung bila ada Anon tulis bahasa yg aku tak faham.. Anon kau tu bro, lupa nak tapis ayat agaknya haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya lah....dia lupa nak ke FINAS tu ekekekeke...

      entri terbaru....ok nanti cerita hantu dan gambar bakal di update. (kalau dapat ler malam ni hehehe)

      Delete
  7. keberangkalian k.anon itu nabila...hahahah!

    secret admirer tu bro! =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. erk....berani ko cuba takot2an aku ter miss mars.

      nanti aku seru nabila tu suh kaco ko ekekekeke....

      Delete
  8. bro...

    aku syak anon tu bergurau je tu.
    ko jgn hangat2 sgt.

    meh aku belanja cendol.

    :)



    .

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok deal....perjanjian belanja cendol telah dipersetujui.

      bila agaknya boleh dapat

      Delete
  9. salam.. en telor.. :P.. kite samer la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam...eh sama eh kena ganggu juga ker? rasa mcm tak best jer kan sis

      Delete
  10. bukan saya Anon itu ya....


    hai telor..
    morning :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe ye ker???

      baik2...sis mana url blog baru tu???

      Delete
  11. haha okay.mcm mana nak melawat anon pula?

    ReplyDelete
  12. anon tu admired kat ko kot sebenarnya...jgn la marah eh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kehkehkeh....tak marah tapi sejak di mencarut terus beri ulasan kepadanya supaya dia memahami
      kehkehkhe

      Delete
  13. hehehe...igtkan ANON tuh aper...CANON kew apakew...hehehe....

    ReplyDelete
  14. heh. satu benda tak lepas2 ni, nak follow celah mana tatau. T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak....ntah la..sejak ditukar wajah baru ni tak tahu la mana plak butang follow tu

      Delete
    2. hahaha... camne leh jadi camtu? haihhh

      Delete
    3. ntah.....
      itulah....tolong ajar carikan balik boleh kalau tahu ler pasal bantuan dari cik google tak membantu ler

      Delete
    4. ntah ye? cer la google jer. tukar2 keyword sket. ker?

      Delete
  15. gua harap bila lu dh bergiat blek berblogging,punya masa lebey , jgn lupa jengah2 blog gua . hehe .yg psti bukan gua kn cik anon jadah tue

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok tak der hal sis....
      nanti wa jejak balik lu

      Delete
  16. Ha ha ha TP ada secret admirer rupe2nya yang bernama ANON keh keh keh ^^ caiyok ler :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau nama CANON tu ye...kalau ANON tu tak lah

      Delete
  17. Replies
    1. kaki skodeng tapi lagi bro....tapi kalau dah sound2 jadi mcm tak sedap dah ati ni.

      lantak lah...janji gua tak kaco hidup dia dah kira bagus.

      Delete
  18. Peminat tegar kau kot.tu yg marah2 bile kau lmbat update tu..
    Hahaha dah ada peminat sekarang ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kehkehkeh....selagi tak dapat hadiah itu tidak di kira sbg peminat.
      boleh tak mcm tu?

      Delete
  19. silent reader yg tegar tuuu..peminat bro la tuuu..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin juga hikhikhik(gelak ngada2 jap)

      Delete
  20. aku punya laaa ingat sapa ANON ni bro!!hahah XD
    ingatkan makcik mana yang kau tgh bercakap dengan...trololol

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahahaha....ANON tu masih misteri lagi tak ketahui pula aku jantina dan usianya kehkehkeh

      Delete
    2. hahaha layan jer bro! LOL

      Delete
  21. Aku yang sopan http://paripariputih.blogspot.com/2012/07/aku-yang-sopan.html

    ReplyDelete
  22. untg la ad pminat mcm si anon tu..so,selalu2 la update ye..hikk

    ReplyDelete