Thursday, 5 July 2012

Homesick



Kalau boleh ini jam juga wa nak balik ke kampung.....rindu la suasana di atas gunung sana tu. Tapi apa kan daya. masa tidak mengizinkan. 









43 comments:

  1. tak jauh kan..weekend ni balik lah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup mmg tak jauh pun tapi hujung minggu ada program bersama anjuran opis pula huhuhu

      Delete
    2. boleh ikut balik kampung dak?

      Delete
    3. kalau awok mahu, bulih belako...keh dak kisah tapi rumah kampung jer

      Delete
  2. manja rupanya telor nih... hehe.


    .

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh mana ada manja.....manja ker mcm tu.?

      hmmmm....cuma rindu kat kampung jer

      Delete
  3. pepandai lah cilok masa
    :)

    psst..
    sayadankamerasaya.wordpress.com

    ReplyDelete
  4. ouh ni mst pengaruh dejavu di kinabalu . tu yg teringat gunung tu kn. keh3 . bezanya cuma tempat .
    *kemain lagik berbahasa jawi nampak kat blog Mr Clive

    ReplyDelete
    Replies
    1. gunung kinabalu dan gunung di kampung aku sudah buat perjanjian bulan 4 yang lepas

      sebab mr.clive dia tak tahu jadi apa salahnya beri sedikit bantuan ehehehehe

      Delete
  5. macam le kg dia kat Msia Timur nuuuuuuuuuuuu... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe naik gunung bukanya senang BTK

      Delete
  6. Eh, mane komen aku sblm ni? Hilang?

    Kmpg kat ne? Perak je kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh hilang...jap nanti aku tlg tgk kat SPAM. Bukan , di PaHANG..

      Delete
    2. MF : mmg tak ada lah MF komen anda terdahulu

      Delete
  7. aloooo balik laa jengah kg... chomel jer homesick! :)

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. ya salam kenal ye sis....


      mmg nak balik tapi byk program la

      Delete
  9. Puasa nanti balik ja bah...


    maafkan aku ye? http://paripariputih.blogspot.com/2012/07/nisfu-syaaban.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. puasa...
      ish3 takkan nank tunggu ramadhan baru nak balik.


      psssst: aku bukan orang SABAH la

      Delete
  10. best kan lagu nih, aku masih save dalam MP3 aku walaupun berulangkali aku tukar senarai lagu.

    tapi lagi best lau ada kampung kat atas gunung. nyaman siutt

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya aku setuju benar dgn ko ghost...

      memang best. nyaman tu sudah pasti...silalah kesana jika berhajat

      Delete
  11. Replies
    1. di Pahang. atas gunung sana nun.

      Delete
    2. cool. mesti best! selamat berkampung! :)

      Delete
  12. Homesick- smpi kmpung trus sakit2...hehe...

    Amik la cuti awal ramadhan ni...brbuka d kg...syiokK fèél like in heaven

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup...sini awal ramadan tak ambil cuti mcm johor sana.terpaksa balik nuzul quran nanti

      Delete
  13. Replies
    1. betul juga nak terapi minda dgn melihat keindahan alam (air terjun lah)

      Delete
  14. huhu.. L pun homesick gak ni rindu family...=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu sudah pasti bila berjauhan.betul tak?

      Delete
  15. nak ikut bleh....nak mam setoberi byk2....hahaha....

    ReplyDelete
  16. eh same kite. wktu homesick siap termmpi2 7 hari 7 mlm lg. tp skrg dh kt umah, hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ciss...dah sampai ke rumah dulu rupanya

      Delete
  17. haip haip, telor pun homesick ke? haha

    amboi dah besau panjang pun still homesick lagi ke? kiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah besar pun...kampung jangan dilupakan...betul dak?

      Delete
  18. a.. gue pon homesick juga Uwaaaaaaa...!!

    *kalau ada peluang, teringin juga nak pergi tgk gunung kamu tu bro.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe...jadi silalah bercuti ke semenanjung. byk juga tempat menarik disini

      Delete
  19. lagu yang tetap fresh dan yeap,membuatkan homesick. @_@

    ReplyDelete
  20. homesick! ahhahahaa lama tak dengar word nih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe....eh ada perkataan baru ker

      Delete