Friday, 29 June 2012

Semakin Runsing.




Seminggu sekali pasti akan wa lihat statistik tentang entri ini dan perkembanganya, setahu wa entri tersebut tidak lah hebat malah ia hanya merupakan salah satu entri menceritakan apa yang wa lawati semasa kembali ke negeri kuda kepang di selatan tanah air sana, hujung tahun yang lepas. 


Malah di entri itu tiada satu pun gambar hantu atau entiti yang dapat di ambil (kejadian belaku disiang hari, mana mungkin boleh menampakan susuk tubuh entiti), tapi...... ia merupakan entri yang paling banyak di lawati. dari puaka mana pun, wa tak dapat kesan. Dan wa terasa amat pelik pula sekarang ini. 




Sila klik villa nabila untuk kesana.






Adakah yang jengah tu adalah entiti yang menghuni villa nabila?


.








* Ini bukan lah bermakna yang wa sedang takut tapi hanya berasa pelik saja....







90 comments:

  1. aiisshhh... tengok post villa nabila tu dah naik bulu roma... rasanya penghuni villa tu yg jengok kot... lari....!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehhh.... ini dikira puaka pakar IT ni

      Delete
  2. villa nabila?
    pr bende neh?


    oh nabila aku tau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. lu tanya si nabila tu dia ada villa ke dak?

      Delete
    2. pesaipa ni bro? nabila tu cun dak?

      Delete
    3. wadi ar : gila ko....dizaman si nabila ni,kalau ko nak tahu dialah paling cun diantara anak dara di benua ASIA ni.

      Delete
  3. dah start nak seram la tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin juga ia baru nak berakhir kot... kalau betrusan gak aku delete jer entri tu

      Delete
    2. alam virtual pun ada hantu rupanya. adui...

      Delete
    3. kena panggil angkel.seeker ni

      Delete
  4. ha ha ha inilah yg dinamakan HANTU CYBER mua ha ha ha Hantu ada kaki kali... ^^

    ReplyDelete
  5. Hah! Jgn menjelma dlm mimpi mintak suruh PULANGKAN dah....

    =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu maya karin dalam cerita P.H.S.Malam

      Delete
  6. Kahkahkah...eeeè tak0Otnye... Mostly evryday lalu situ, mostly jugak lalu situ on midnite...
    《perghh blagak skali jumpa trus terjun lido》

    Mungkin juga yg lalu visit link u tu entiti yg menginap kt situ...hihihi. Hitech maaaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe...mmg dah jadi laluan ulang alik eh

      Delete
  7. It's Friday... and.. http://paripariputih.blogspot.com/2012/06/friday.html

    ReplyDelete
  8. Rasa mcm baru lg kn entri tu..mmg dasat PV dia..byk sgt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup...sgt baru ianya terbit pada bulan 1 tahun ni.

      Delete
  9. Replies
    1. takde seram mana pun...kalau masuk kesana baru boleh alaminya hihihihi

      Delete
  10. 'nabila' nak cari penyewa, tapi gambar pulak tak de..
    so, untuk melihat villa nabila, sila pi ke halaman dairibukutigalima?..ayokkk~
    woooooosh~ (angin seram sejuk)

    ReplyDelete
    Replies
    1. percutian percuma tu....tgk lah rumah yang ditinggalkan tu mana tahu bekenan kehkehkeh

      Delete
  11. err..tetba naik blu roma..teros xbrani nak bukak link tu..haha..kang ada yang xdpt tdo or xbrani pergi ke toilet memalam..haha

    ReplyDelete
  12. errr....dah pergi sana...tkut juga tgk kat sana....errr....tkuttt larr awk.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu baru kawasan luar dia sahaja rietta

      Delete
  13. jgn bukak jgn bukak. kang ade jgk yg tertido mimpi benda bukan2. hikhik.

    ReplyDelete
  14. pedulikan bro...janji pageviews tinggi...hehe

    ReplyDelete
  15. kalau ada dia ada jengok2 follower lain tak?? gua takut...huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tertinggal...ayat sebelum tadi...kalau dia tersinggah sini...dia ada....(sambung komen tadi) hehehe

      Delete
    2. tidak tahu lah plak sis hehehe mungkin ada juga kot

      Delete
  16. manyaknyeeeeeeeeee pageview..keseraman itu sudah menghantui

    ReplyDelete
  17. ni bukan kes pelik lagi dah..kes seram kalau aku ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. seram....ah tak kiralah nak pelik juga.seram2 tak nak lah

      Delete
  18. lek aa bro...gua klik situ beribu-ribu lemon...acah je tu ..ahahaha..
    ntahnya memang ada entiti nabila yg klik2..habess la ko bro..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahaha sis lu tak berjaya nak takot kan wa lagi.

      rumah tinggalan blkg opis di KL apa kabor?

      Delete
  19. habih la nabila dtg kat hang!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kehkehkeh....taknak lah dia tak lawo, mesti dah kerepot habis

      Delete
  20. ye ke tak takut ni...
    ke dah start berteman gi ke tandas ni hah?..
    hahahahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kehkehkeh takde lah sampai ke jamban nak berteman sis

      Delete
  21. Alaaa ni yg malas nk baca blog org len tgh mlm ni...ada je benda serammmm..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala....bukan seram mana pun huhuhuhu

      Delete
  22. Jgn ngada2 nak janji! http://paripariputih.blogspot.com/2012/06/jangan-ngada2-nak-berjanji.html

    ReplyDelete
  23. Replies
    1. konspirasi???? lain mcm jer dah mcm illuminati pulak bunyinya

      Delete
  24. seram.
    mungkin sedang mencari nama anak barangkali.
    sedap juga vila nabila.kehkeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. kehkehkeh

      jap...

      apa kaitan dgn cari nama anak??

      Delete
  25. haha.. baik. aku nak tambahkan lagi trafik ke link itu.. aku terlepas citer best tu :D

    ReplyDelete
  26. antoo pon main tenet gak skang. dunia makin canggih, keh3

    ReplyDelete
    Replies
    1. kehkehkeh mmg canggih antooo cyber ni

      Delete
  27. Gambar di rumah nabila itu memang ada aura menakutkan. serius gua nak beritahu, baik lu bersiap sedia dengan segala kemungkinan.


    Weii...der, cepat update. lu ni lembab lah bab update

    ReplyDelete
    Replies
    1. Shit! #@^%$@# tak update lagi.

      Delete
    2. cepat update entri lu la wei

      Delete
    3. ok gua dah jawab di entri berikutnya pasal update ni . PEACE

      Delete
  28. geng2 hantu kot online bace... haha

    jom baca kejap..=D
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/06/bapa-juta-dah-mu-derma.html

    ReplyDelete
  29. Tetiba meremang semua bulu roma yg tak berapa nak ada ni.... Lariiiiiiii.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan lupa doa sebagai pendinding dan langkah 1000 kehkehkeh

      Delete
  30. villa berhantu ke tu?ehhee


    #yang pasti traffic bro mmg kencang.hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. archie....yup villa yg diceritakan tempoh hari dulu

      Delete
  31. nama nabila sedap apa.


    #ramai mencari tuuu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh....Nabila~~~
      lambang cinta....~~~

      Delete
  32. hai Telor..

    saya dah pindah blog tau!!!
    :)

    ReplyDelete
  33. hai telor! saya dah pindah JB tau! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai GB, OK noted....

      sila berjimba2 dgn kamera anda di VILLA NABILA Tu GB. dah do area JB kan. cuba tanya rakyat JB kisahnya, dimana lokasinya hehehehe

      Delete
  34. hahaha boleh la mintak royalti sikit bro...ekekeke :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh2 kalau dah dapat ler hehehehe

      Delete
  35. boleh buat nama anak nanti haha

    ReplyDelete
  36. Oooo... turun Johor ek?Jumpa kuda kepang tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuda kepang permainan aku lama dahulu sis....

      semuanya gara tertarik persembahan kuda kepang di bulit layang2 ketika worls kite fest. sampai ikut kawan ke pontian dan BP lah nak main kuda punya pasal hehehe

      sekarang sudah tidak lagi

      Delete
  37. sori n away lagik?? ish3 :P http://paripariputih.blogspot.com/2012/07/sorry-and-away-again-haisysss-p.html

    ReplyDelete
  38. nampak bz je bro??

    slmt pagi^^

    ReplyDelete
  39. mgkn org ingt cite hntu kot...

    ReplyDelete
  40. errkk..
    villa nabila?
    wa, perlu ke entry itu sekarang!!!
    haha

    ReplyDelete
  41. hehe...tetiba terasa pelik jugak..haha

    ReplyDelete
  42. Asal x gerak2 ni? :P http://paripariputih.blogspot.com/2012/07/asal-le-tak-gerak-gerak-ni.html

    ReplyDelete