Wednesday, 20 June 2012

Keinginan






Suatu hari nanti, wa berharap sangat akan  merasa mencuba "permainan" ini dan permainan udara lain seperti ParaGliding mahupun  hang Gliding. Walaupun hanya sekali untuk seumur hidup.






Lu orang suka ketinggian tak?


.

31 comments:

  1. teringin jugak segala aktiviti ketinggian ni..

    ReplyDelete
  2. yang ni aku ambik masa sikit kot. tapi kalau panjat pokok, takdo hal...

    ReplyDelete
  3. ongkos lebat, boleh cerita.

    ReplyDelete
  4. semoga tercapai hasrat itu :)

    sy tak boleh. serba serbi takut tinggi.

    salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  5. Bro, jom pi Port Stephens buat parasailing,
    boleh merasa buat macam yang kau nak tu..
    lagi best sebab bawah kaku lu boleh nampak
    laut biru bro..silap gaya nasib baik badan
    ada dolphin lagi kat dalam air..amacam?

    ReplyDelete
  6. Waaa.. Eeg, g lah sunway (hurmm tk sure ada lg tk bungyjumping kt sana). Pergghh serious giler, btul2 release stress. I've tried it b4.

    *CiM tk takut ktinggian, tp CiM phobia bila ada aeropln/heli lalu ats kepala CiM

    ReplyDelete
  7. ok bab ni saya surender... gayat ketinggian..hehe

    ReplyDelete
  8. Aku adalah seorang aeroacrophobia. Hahahahahahaha! Tgk gamba je, dah berpeluh tgn nie. Klu nek bangunan 4 tgkt yg berandanya jenis terbuka pun dah kecut perut. Aisehhhhh!

    ReplyDelete
  9. tak suka gayat... sebab phobia :P

    ReplyDelete
  10. aku pulak teringin nak terjun dari gaung tu. amende tah name dia

    ReplyDelete
  11. wa suka tinggi. tapi air wa takut. hahaha!

    nice pic. good compo. :D

    ReplyDelete
  12. woaahhh! semoga berjaya mencuba bro!
    dah coba, post kat sini ye bro.

    aku gayat ketinggian, tapi dalam hati nak cuba bungee jump!woooho!

    ReplyDelete
  13. teringin juga...nak lawan rasa gayat tinggi.


    sekali seumur hidup pun jadilah... :))

    ReplyDelete
  14. sumpah takut.
    tgk je dh rasa geli2 tapak kaki...


    .

    ReplyDelete
  15. aku berani naik kapal terbang... tapi permainan ni aku tak berani oooo..

    ReplyDelete
  16. okay ajerrr........best laaa mende ni

    ReplyDelete
  17. Suatu ketika dulu..saya sgt teringin.
    tapi bila dh umur 30an ni, keinginan makin kurang. Dh jd tak berani dgn ketinggian.

    ReplyDelete
  18. hmm...tinggi sangat gua takut bro...haha setakat naik CH tuh gua berani la...haha

    ReplyDelete
  19. macam best.. tapi sejak aku jadi ibu-ibu ni.. aku dah tak boleh angkat badan panjat pokok dah jadi mama gorila hahaha.. lau dulu hujung2 pokok tarap akulah si kera nya akakaka..

    ReplyDelete
  20. napak best...tapi akak gayat....
    popia pada ketinggian...
    tapi makan popia tak gayat..
    heehehehe

    ReplyDelete
  21. minat ni beb..
    selalu usha.pnh tanya.err..bole tahan leleh T.T


    jom jom :p

    ReplyDelete
  22. aku pon teringin gak... tapi takut2.. haha

    tapi aku suka redah je...

    ReplyDelete
  23. morning TP just a reminder for you and the rest ya...


    Mizz Sara dia ni hackers carefull peeps!! http://paripariputih.blogspot.com/2012/06/good-morning-mizz-sara-d-hackers.html

    ReplyDelete
  24. aaaa..gayat! naik flight pn dh gayat..hadoii..tp nk jgk tengok hasilnya nnti..moga tercapai impianmu...

    ReplyDelete
  25. siyes aku gayat..baru naik flying fox dah melalak mcm nampak hantu ape cer huhu

    ReplyDelete
  26. waa. serius nampak bez.. keje nt insyaallah boleh try.. hek3..

    jom singgah sekejap..=D
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/06/still-jahat-walaupun-dah-solat.html

    ReplyDelete
  27. brooooo!!! jgn lupa ajak aku!!! aku pun memang lamaa da teringin!!!hahah XD

    ReplyDelete
  28. jangan lupa roger, kepingin juga... :-)

    ReplyDelete
  29. seronok mehh...tapi wa gayat la...bila wa pandang atas lelama wa takut pandang bawah...tapi bila wa berada di bawah wa tak kesah pandang aatas....gayat la tu kann?? agegeggee

    ReplyDelete