Wednesday, 30 May 2012

Selamat Hari Kaamatan & Hari Gawai





Khas untuk kawan-kawan yang berada di Sabah dan Sarawak sana......



Dari : Mia Palencia "KEMBALI"






* Eh! Siapa plak Minah ni, artis ke ???


49 comments:

  1. Replies
    1. salam kenal sis, sabah dan srwk yg cuti...semenanjung tidak hihihi

      Delete
  2. yay! esok cuti... hehehe! Thanks Bro.. utk ucapan itu.

    8 aku pong x tau sapa minat tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bro.. tak add Fb sy lagi?

      mimieaya@yahoo.com.my

      jgn lupa add k.. sy jarang buka email hehe..

      Delete
    2. blom lagi ler hehehehe

      p/s: aku pulak jarang buka FB

      Delete
  3. Ooo bang! Fb aku bang..? Aku pun nk jugak add2..

    Ditakdirkanlah aku gawai di kl.. "sigh"
    Tp kalau balik pun aku x celebrate gawai .. Kwn2 semua dah hilang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha FB jarang buka

      hari gawai ko celebrate juga

      Delete
  4. lama tak tengok mia palencia ni...sore dia sedap gak kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah of all the people,lady! :P

      Delete
    2. owh dia artis la sblm ni rupanya....

      Delete
    3. hyahaha menunjukkan betapa otainya Lady kite ni!ekekekeke

      Delete
    4. yup. lady W kita mmg otai beb....

      Delete
  5. Mmm...tak dpt tgk clip video tu.

    ReplyDelete
  6. gua lagi la tak kenal...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihihi kita tak kenal sebab dia jarang dikenali kot

      Delete
  7. hrrmm harapannn........>_<

    P/s: itu pic dataran pic baru lah heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh baru eh.....ingatkan zaman dulu

      Delete
  8. suara dia sedap,tapi tak kenal la^^

    ReplyDelete
  9. mujur bgtau..kalau tak mmg tak perasan sbb tak sambut.

    ReplyDelete
  10. saya kenal jimmy palikat jeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekrang dia fames....ramai plak ikut nyanyi lagu dia tu

      Delete
  11. uittt dengar cerita ada orang tu seru aku... ekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahaha siot. mana ko hilang betapa ke?

      Delete
  12. kepada semua yang menyambutt....mari mari dtg ke rumah panjang aku!ekekekek~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha :) ok lah. bila boleh dtg ni

      Delete
    2. hahaha plan ar btol2...aku seyes ni....kalau xyang ni...one point in time...hoho

      Delete
    3. ok tapi mgkn next year la...ataupun bila aku stg ke srwk nanti

      Delete
  13. Thank U Baa, dari kami urang sabah


    p/s: mana gmbr main bowling sama ko? siiittt!

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh aku dapat teka siapa ko....
      siiiitttt! aku ingat mahu stop saja kisah sabah di sini. damn.

      main bowling pun mahu letak kat sini ker?
      terima kasih juga kerana bawa aku jalan2 lain kali aku dtg aku susah kan ko, buat kali kedua.

      Delete
  14. aishhhh....pc opis..xleh nengok video tu..huhu

    ReplyDelete
  15. aduh2..lupa plak ada member2 yg nak raya gawai ni..thx ingatkan gue.

    ReplyDelete
  16. time kash dtg jengok ke blog sy yg biasa2 je tu,jrg update skt,musim piksa skrg ni..ni pun curi2 ms skt updte,sok piksa,doakn sy..maaf klu ada yg kurg...salam perknln jugk dr sy...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama sis, semoga berjaya. buat elok2(ayat pesan mak2)

      Delete
  17. yeah...bercuti di sini..slmt ari gawai kpd yg menyambutnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku tak sambut...tapi pikir cuti saja

      Delete
  18. selamat menyambut pesta kaamatan dan hari gawai...

    ReplyDelete
  19. 2x dtg dah tapi xde hapdate...balik aaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha baru dapat on9 ler....

      baek2. jgn merajuk kahkahkah

      Delete
  20. malam nanti aku dtg tgk korang suma.....

    ReplyDelete
  21. selamat2 kpd y smbut..huu

    tak kenal ponnnnn girl tu..uhuk uhuk

    ReplyDelete