Wednesday, 4 April 2012

WW

Ini ada kali pertama untuk entri WW ni...saje2 jer wa mencuba (terpengaruh kejap).


Tempat wa dan rakan2 mencari ilham diwaktu kerja




* WW ni bukan wajibkan hahahaha.......

31 comments:

  1. puas dah kwn tenung punye tenung punye tenung tp x nampak gak dgn jelas gambo ape tu.....huhu.

    ReplyDelete
  2. Menda tu?
    Mcm bilik/ruangan...

    ReplyDelete
  3. @eita , @ayen & @ujie:

    ianya merupankan tong sampah besi berukuran 770mm(tinggi) X 290mm(lebar). dan sebelah atasnya tempat buangan abu dan putung rokok.(tak nampak dalam gambar)


    @lyna : kena tanya cik panda kita. dia tahu jawapan tu hahahaha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..faham2..lupa nk tanya dia..bekas perokok tegar.haha

      Delete
  4. selamat tak terpusing2 laptop nak tengok benda apa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkahkah

      *nanti aku dtg jengah ko sis, sekarang bz tahap gaban

      Delete
  5. Replies
    1. tepek2 jer uncle....(itu juga dikira kretif juga ker kehkehkeh)

      Delete
  6. campak sini sekotak , lu design kotak ke atau buat isi dalam kotak tu : )

    ReplyDelete
    Replies
    1. kedua-duanya juga bukan sis, hanya guna hasil buangan kotak tu, isi dalam nya buat pencari idea dikala bosan bekerja

      Delete
  7. bagus! jaga kebersihan..
    tapi tak bagus sbb merokok tu bahaya untuk kesihatan...heheheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kak mas, merokok membahayakan kesihatan.

      Ingat ye kawan2 semua Jangan cuba2 merokok.

      Delete
  8. kalau aku scroll up n down laju-laju, gambo tu akan memeningkan aku. tahniah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha aku pun baru cuba buat scrollun n down laju2.
      memang pening. tak terfikir pun nak buat begitu. tahniah sis kerana ajar dan buat mata aku pening seketika

      Delete
  9. puas aku tenung PC ni.. nak tgk gmbar... bila baca komen2, baru aku tau menda apa.. haha..

    ReplyDelete
  10. laaaa.....tong sampah rupanya....

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. hasil tinggalan kotak rokok Dunhill, dab hanya rokok berjenama ini sahaja yg ada pelekatnya sahaja.

      Delete
  12. Replies
    1. ala sis amik dgn HP jer...mmg lah berhantu.

      eh...berhantu pasal apa eh ???

      Delete
  13. aku tertanya-tanya apakah bendanya ini. tong sampah rupanya!

    ReplyDelete
  14. ww..mmg superb....baru tahu jwpn pas bc komen mereka..tong sampah? mmg byk la ilham...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kehkehkeh

      ilham dtg ketika berasap hehehe...ops better quit smoking now

      Delete
  15. nmpk dunhill je..

    huu..

    perokok tegar la ni?;p

    opsss i don't like smoker,,:D

    ReplyDelete