Monday, 30 April 2012

Selamat

Terima kasih pada kawan-kawan semua
Alhumdulillah selamat tiba, selamat segala-galanya
InsyaAllah akan kembali mengunjung rakan-rakan semua selepas segala
urusan selesai, mungkin malam ini.

pada Bro SM dan Lady W mohon ampun dan maaf, misi gagal. seluruh book store di Kota Kinabalu, Ranau,Kundasang,Tuaran mahu pun Kota Belud, puas wa (siap minta bantuan kawan-kawan yg bekerja di Sabah)  mencari tetepi tetap juga tidak ada. yang ada hanya Sandakan :Brotherhood sahaja.

38 comments:

  1. fuuuuu......cepat update journey ke sana. siyes macam best nih!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha selama 13 hari mmg best la sis

      Delete
  2. welcome back abg teluq :D

    ReplyDelete
  3. Slmt kembali!

    Sabah..mmg best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehehe mana tahu ini kali 3 dtg

      Delete
  4. TP,
    Bro no prob..tak pa eh yg ptg ko slamat. Kek ada lagi kat opis da kering aahh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak kek terlupa plak hehehehe next time la mcm nie hehehehe

      Delete
  5. dah balik erk?...
    ole2 takde ke?..
    hahahhahha.....(gurau je)

    ReplyDelete
  6. dengan caragas, gua doakan lu pergi lagi ke sana, ini malam jugak! haha!

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah...hope sihat2 aja ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya Alhumdulillah, terima kasih yumida

      Delete
  8. wahh dah fly ke sabah ea?bestnyaa..

    alhamdulillah selamat smpai..:)

    nak ikott TP!

    ReplyDelete
    Replies
    1. la naper tak cakap awal2, sabah mmg best taw

      Delete
  9. selamat hr pekerja beb,
    jgn lupa ole ole.haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya selamat hari pekerja juga sis,

      ole2 dah habes kena serbu dek budak2 opis hehehe

      Delete
  10. kemain berjalan mung ni tp

    ReplyDelete
  11. ni yang buat saya tak sabar nak balik ni.....

    i miss KK....

    ReplyDelete
  12. sorry sy pendatang baru..mintak tunjuk ajar apa yg patut..

    ReplyDelete
    Replies
    1. u almost welcome bro....tq jengah ke sini

      Delete
  13. haa pe lagi.. nnt masukkan gambar2 yg menarik yerk... hehe

    ReplyDelete
  14. bro kasi upload la gmbr copek2....;)

    ReplyDelete
  15. Replies
    1. baik2.....jgn risau tapi kena tunggu

      Delete
  16. Bagus la semua selamat...jgn lpa update picta...

    ReplyDelete
  17. apakah yg di cari hingga ke ceruk bookstore seluruh sabah itu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. permintaan bro SM dan Lady W(kiriman sebenarnya) buku berjudul The Last March : Sandakan

      Delete