Tuesday, 17 April 2012

Reunion (after 10th Years) III

08 April 2012

Hari terakhir bagi kami semua. Entah bila akan pula boleh buat perkara begini kembali.
semua sudah bersarapan pagi tinggal wa saja yang terkial-kial baru nak sarapan pagi, bukan sibuk tapi kepenatan.

Kami semua diwajibkan memakai baju sumbangan dari si Zaki dan Kudai. Tujuan utama untuk bergambar bersama sekali lagi.

1. roti bakar paling sedap wa buat + kopi panas

2. Masa nie anak member wa si cendoi menanggis pasal apa pun wa tak tahu, alih2 di ambil oleh En.Tuan, sengap dan layan saja usikan Em.Tuan (kira mcm atuk lah ni)

3. Kudai dan Haziq

4. Ijat yang tak menang tangan untuk membawa kesemua barang dengan tangan. captain Jack Sparrow  pun belum tentu boleh buat, HEBAT lah org segamat ni
y
5. Kudai , Cek Mek & Haziq. Eh itu bukan kereta yang jadi Bumblebee ker?

6. Paddle, Zaki dan Hadi

7. Ada banyak sangat camera tak tahu nak pandang mana satu walau dah set autotimer

8.  Bergambor lagi....smile :)

9.  Mission Accomplished: we're reunited after 10 years !!! 

Lepas puas bergambar ramai-ramai, semua menuju ke haluan masing-masing(berjalan). ada yang masih mahu meronda sambil usha membeli barang untuk dibawa pulang atau diberikan pada jiran tetangga.
Wa dengan Aira sekeluarga pi jalan-jalan beli sayur, dan buah-buahan untuk dibawa pulang. dan melepak di ladang teh(tepi jalan) sebelum tiba di Simpang Pulai dan berpisah.


37 comments:

  1. Replies
    1. yup cadangan yg bernas buat reunion di sekitar area kampung

      Delete
  2. wahhh smpai 3 part!hee

    gambar memang banyak..semua kenangan nt ni kan..:)

    bestnyaa..TP org perak area mn?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ira betul tu, jadi kenangan nanti ni..

      keh budok Pahang.

      Delete
  3. Wahh Bro sakan bergathering ya...err org Pahang kah? Laaa mati2 ingatkan org Manjung...perghh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ho la..... mmg pahang, kerja di Manjung Perak. hahahaha

      Delete
  4. fuhhhhhh,,, dari pahang rupanya..

    lepas ni jumpa lg sepuluh tahun agy kah??

    ReplyDelete
  5. 10 tahun dulu masing2 bawa bag & fail isi buku, sekarang semua dah sandang bag isi lampin & kendong anak... hihihi

    ReplyDelete
  6. yang lilit kat tangan tu buff ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya buff tu uncle. saya sgt2 minat dgn buff

      Delete
  7. 10 tahun dulu semua bawa bag & fail isi buku, sekarang ni memasing sandang bag isi dypers, susu & kendong anak... hihihi so sweet

    ReplyDelete
  8. nak tanya juga. mende yg lilit kat tgn tuh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. GB ia adalah Buff, sesuai sangat nak gayakanya dengan pelbagai aktiviti.
      (terpengaruh dgn rancangan survivor aku ni)

      Delete
  9. gambar no. 8...budak yg pakai topi tu aira ke?

    ReplyDelete
  10. seronok kalau dapat layan reunion ni, kalau akak x sompat sebab masing2 ada kekangan masing2 so janji hanya tinggal janji, perancangan menarik atas kertas saja tapi perjalannya sepi jer...

    ReplyDelete
  11. sweet jerks tagline kat baju tu....ekekeke....macam mmg tunggu spuloh taun bru leh jumpa...

    ReplyDelete
  12. dasat betol reunion..
    ada cop mohor pada baju lagi....

    ReplyDelete
  13. eh enrty kali nie xde aira buat muke ganas yg mengalahkan jack sparrow lah! :)

    ReplyDelete
  14. Eh, tibe2 rs sayu sbb entri ko psl majlis reunion nie dah berakhir. haih...sekurang2nye, misi korang terlaksana. Misi aku nie, nak reunion dgn kwn2 uitm aku...ntah bile dpt. Susah...

    =(

    ReplyDelete
  15. ske tengok baju tu...mmg limited edition...

    ReplyDelete
  16. roti bakar?x nmpk mcm kena bakar pon?hik3

    ReplyDelete
  17. mesti best reunion gini kan bro?setelah sekian lama...hohoho...

    ReplyDelete
  18. kawan wa gila.br sebulan xjumpa dah ajak reunion.
    teringin juga rasa lps 10 thn itu mcm mana..msg2 ada kerja,isteri/suami dan anak

    eceh.

    ReplyDelete
  19. memang seronok kan dpt jumpa member2 lama.betul ke sedap roti bakar tu?huhuhu....

    ReplyDelete
  20. Wah..kenangan manis!
    Bkn sng nk buat gini..

    Tu awak dokong aira ke? Dh mcm anak sndiri pulak.

    ReplyDelete
  21. seronok bola renion menjadi... yang x seronok bila di plan asyik tak jadi... huhuhu

    ReplyDelete
  22. reunion semuo sedondon...terbaik lah..

    ReplyDelete
  23. terbaik reunion...tiba2 rasa nak buat reunion dengan member2 sekolah dulu

    ReplyDelete
  24. hahah gambo no 4 tu lawak laa seh...kehkehekhe XD

    ReplyDelete
  25. pergh...
    syok arr...
    jumper member2 lama...
    sekaler plak tuh,,

    ReplyDelete
  26. wah, aira memang dah boleh jadi geng tp dah ni...
    siap boleh keluar dating lagi..haha

    ReplyDelete