Sunday, 1 April 2012

Halusss...

dari google


Tahun 2012 ini memang turn kepala wa dicukur sahaja, dan wa memang hendak membuatnya sepanjang tahun ini. Tapi yang kurang menariknya apabila wa bertemu dengan rakan lama ketika pergi makan selepas waktu kerja sabtu lepas.Member wa menyapa dengan satu laungan yang kuat, cukup untuk segala penghuni dalam warung makan itu untuk mendengarnya.

"Woi....apahal lu cukur rambut lu ni? bernazar ker?? "

" Saje..trend, dan ianya gaya perlu dibanggakan la" balas wa pendek

" Lu tahu tak, bila lu buat begini rupa lu sebijik macam perogol, dah jangan buat lagi.... " sambil gelak dekah-dekah.

Dalam hati, wa berkata...lantak lu la hendak kata apa, yang penting wa lebih macho dari lu. Sambil meneruskan makan makanan yang terhenti seketika disapa oleh member wa tadi. 



* Wa rasa bro SM nie lagi otai...

80 comments:

  1. cakap ngan member lu tu lelaki botak nampak seksi.member lu tu dengki, sebab dia tak dapat botak cam lu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. seksi eh.....wahahaha mcm nie mmg kena teruskan gaya botak ni

      Delete
  2. Replies
    1. aku pun tak pasti....aku kot hahaha

      Delete
  3. botak nampak garang, tapi lama2 pandang cam suweeet dowh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sweet tu agreed, tapi kalau kata garang mgkn kalau org tu botak tapi simpan misai lebat2. tapi kalau botak dan berjanggut kemas mgkn ia nya macho + suweeet + gojes.

      Delete
  4. ermmm...sebenarnya botak ni agak menakutkan lah....
    hehehehe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye..terbayang watak orang jahat dalam citer..
      huhuhuhuhu

      Delete
    2. sekarang ramai hero2 tempatan dan luar negara beraksi dgn gaya BOTAK. dan org jahat disebaliknya kehkehkeh

      Delete
  5. Bro, lu cakap sama brader tu...fikiran dia ketinggalan zaman, perogol sekarang lagi rambut penuh kepala dan botak adalah gojes. Lu cakap lagi pada dia, pompuan sikalang suka usha lelaki botak..aku gerenti itu jam dia pi botakkan kepala dia...bhahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul juga kata2 lu sis, aku sokong

      tapi kan...tapi kan.... part dia nak botakkan kepala tu mgkn mengambil masa yg lebih, kerana sanggup atau tak sahaja nak lakukan.

      Delete
    2. aku pernah botakkan kepala anak buah aku masa dia umur 20 hari...heran aku mak bapaknya takut nak cukur kepala anak..dapat kat aku, zapp zapp 20 minit togel la kepala budak tu...

      Delete
    3. wohooo....hebat2, jgn persia2kan bakat yg ada sis kehkehkeh....

      Delete
  6. cilakak, gua dah start rimas petang tadi. dalam masa lima hari je, rambut gua dah tumbuh 1.5mm. tak boleh blah siot. petang esok mau gua cukur lagi. mamak, kasi licin satu kali!

    ReplyDelete
  7. cilakak, sejak petang tadi gua punya kepala dah start rimas. baru lima hari rambut gua dah tumbuh 1.5mm. nampak gaya esok nak cukur lagi. mamak, kasi licin satu kali!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha gua pun seminggu sekali pi cukur,(kalau sempat). tapi tak tahan duit la

      *kenapa lah member2 aku tak reti dan takde skill guna pisau cukur utk cukurkan kepala

      Delete
    2. time tapak kosong dulu, ramai jugak yang sanggup bikin. tapi bila part yang lebih ekstrem macam ni, diorang surrender!

      Delete
    3. betul lah skill mesin dan skill pakai mata pisau mmg berlainan.tak ramai yg kuasainya

      Delete
    4. skill mesin yang terbaik adalah brader kat jalan raja alang, kg. baru. terbaik siak!

      Delete
    5. aik potong botak pakai tapak kosong pun kena ada skill, bukan rodok je ke bro?

      Delete
    6. hahaha tengok orang botak mesti ingat SM. haha

      eh pacar aku pun botak tau bro TP. hehehe ;p

      Delete
  8. Harith Iskandar punye geng ni,hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. otaimer kot hehehehe
      hai liselle MonCherie....salam kenal2

      Delete
  9. kalau mata sepet jgn botak la bro.
    mcm sami buddha.

    keh keh.



    .

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak...nasib mata aku tak sepet.(sikit2 takpe kot)

      Delete
  10. smart apa botak..jimat..xpayah fikir syampoo,xpayah fikir minyak rambut...xyah nak sikat2...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Edy....botak mmg smart + gojes. tapi maintenance dia juga tinggi bro.

      eh syampoo tu perlu juga,
      dan minyak rambut juga perlu,pakai minyak zaitun.

      sikat ye tak perlu heheheh

      Delete
  11. hahaha!!!

    tapi ade gak perogol rambut panjang. heheh~

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya setuju...tu

      dan tertanya2 juga aku kenapa di kaitkan botak dan jenayah??

      Delete
  12. sejuk je bile kena air kan.....hehehe.

    ReplyDelete
  13. kurang asam je member tu cakap camtu...
    akak rasa orang botak ni seksi! heheheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kerana menyokong kak mas..
      hahahaha.

      Delete
  14. hehehe....kekadang cun gak botakkan kepala...walau cam gengstar....i lioke....hehehe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. gengster skrg mana ada botak...bukti dalam drama2 dan filem2 sekrg. Hero la botak hahahaha

      Delete
  15. Replies
    1. terima kasih bro....terima kasih, lama menyepi eh

      Delete
  16. dem punya kawan.. haha. tapi apa salahnye ikut nasihat kawan.. huhu

    jom tambah ilmu sikit=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/04/kalau-lah-kita-faham.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ikut nasihat kawan tu bagug L, tapi ini bukan nasihat, ini komen merosakkan imej kendiri ni

      Delete
  17. amboi mulut dia.. kasi cili api baru tau...

    ikut sesedap rasa je kata gtu..

    ok pe..botak..seksi apa.. hehe...

    suka tgk kepala botak Faizal Ismail (FBI)

    ReplyDelete
    Replies
    1. FBI tu yg tiru aku hehehehehe
      terima kasih kerana menyokong pada org2 berkepala botak licin. yeah!!! botak itu seksi

      Delete
  18. Replies
    1. yeah seorang lagi kata botak itu seksi dan seangkatanya. cukup 40 org kata botak itu seksi kompom aku buat botak seumur hidup

      Delete
  19. tak suka lelaki botak. sekian

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa ko menentang.....fashion berkepala botak nie.
      isk3...

      Delete
    2. dah takleh nak buat ape kalau dah tak suka..hehe sori

      Delete
    3. setakat ni 2 org je menentang hehehehe

      Delete
    4. botak tu ikut muka jugak la..kalau muka macam kau kira sesuai kot kalau botak, kalau ada rambut pun sesuai..fleksibel gitu..ada tu tak sesuai botak, terserlah muka jahat. sekadar pandangan.

      Delete
    5. ok aku terima pandangan tu sis

      Delete
  20. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  21. hai gojes.. ada jangkitan kutu ke? hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh tidak sama sekali la sis...dan tak pernah seumur hidup kena dgn serangan parasit tu
      hehehehe

      Delete
  22. ada yang okay kalau botak...tapi for me....errrkkkk xsuka...sebab laki botak nampak gonjengan hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. seorang lagi menentang....bukan gonjengan tapi GOJES

      Delete
  23. ensem ape org berkepala botak...mmg terbukti nampak macho la...

    jimat syampu kt umah!

    ReplyDelete
  24. sure feeling jer time mandi kan...hehe

    ReplyDelete
  25. patut bersyukur. takyah beli syampu, takyah sikat rambut, takyah risau ada kelemumur kutu segala bagai....

    ReplyDelete
  26. hee...mmg haluss..;p

    tbyg iklan nescafe tu..ngeee :D

    tp orang botak kalo sekali pndg mmg nmpk mcm org jahat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh ini juga dikira menentang nie hahahaha

      Delete
  27. dia jeles sbnrnya..nampak bro hensem semacam dgn gaya botak tu..hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh terima kasih. segala puji utk ALLAh

      Delete
  28. membotakkan kepala sekarang dah jadik satu trend..gua caya lu bro...hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya TQ2...wa caya sama lu juga sis.
      salam kenal ye sis

      Delete
  29. Perghh...senang nak bezakan yg mana satu TM kali ni!hehe

    ReplyDelete
  30. apa kaitan perogol dgn botak hehe...
    my hubby dah bertahun buat fesyen takdak rambut...berkilau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah...kenyataan yg perlu dibanggakan sis

      Delete
  31. klo kena panas...rs2 nyer cepat sakit kepala x? coz xde cover kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. mula2 dulu ye...tapi skrg tak dah yumida

      Delete
  32. pss....ntah la...dulu2 xminat nak join...tapi skang macam best jew...teruja sebab contest pertama join menang....pastu dah xmenang langsung dah...hehehe....

    ReplyDelete
  33. pss....thanks for da tips...nanti try masa xde awan....

    ReplyDelete
  34. botak jangan tak botak..hehe..

    janji selesa kan.heheh

    ReplyDelete