Wednesday, 18 April 2012

Aira jalan-jalan Cameron Highlands



Oleh kerana perangai si Aira nie baik dengan wa, dan suka jalan-jalan, jadi wa beri satu hadiah berupa topi salji berwarna merah jambu beserta shawl juga berwarna merah jambu, kira satu set la....dan juga belanja mak bapak dia makan di ladang teh pekena air teh dan brownies, wa jer makan sandwich dan kek.

1. beli sayur dan buah-buahan(dikedaiex-classmate) sebelum balik di Kea Farm sebelum sempat lagi bergambar sebelum membeli
 Mentang-mentang dapat harga murah, macam-macam dorang nie rembat lepas minta tawar harga lagi, memang untung banyak ler budak dua orang nie. Lepas nie kompom wa tak boleh bawa member lagi ke kedai tu.

2. sayur atau bunga nie??? wa kompius sebentar.
 Selesai memborong di gerai ex-classmate (berbangsa cina). Terus kami ke ladang teh. Bharat Tea cawangan ke dua dia, tak silap di area Tringkap menuju ke Kg.Raja

3. Aira bermesra dgn ibupabanya, masa nie wa tengah beratur belikan makanan untuk dijamah

4. Itu sandwich wa, untung mak bapak dia tak pasal-pasal wa kena blanja sekali. hahahaha 

5.  bapa Aira kasi apa ntah, tak silap kasi kek kot

6. kecik-kecik lagi dah ramai peminat dari luar negara. Untung ko Aira.


*Auto post

5 comments:

  1. untung aira dapat uncle baik hati...hehehee

    ReplyDelete
  2. uncle telor beli la untuk Mifz satu snow cap jugak..hehe

    ReplyDelete
  3. eyh u dok dekat cameron ke?? lah awat tak cakap.. kami selalu g sana.. best sangat2.. gerai ur mom dekat mana & no berapa u ?? hehe interview pule nie..

    ReplyDelete