Tuesday, 3 January 2012

Kolam Air Panas Gadek.

Malam Ke-2 di resort, wa dan orang2 johor pula pergi ke kolam air panas di alor gajah,
malam sebelumnya dah pergi, malam nie pergi sekali lagi, cuma kali nie boleh dikatakan kesemua
kaum kerabat orang johor turun nak merasai kolam air panas tu.

Yelah tak kan tak pergi pula, tempat bukan jauh sangat pun dari resort. rasa rugi kalo tak pergi, macam wa
sebenarnya tak kisah pun pergi ke atau tak pergi, pasal semalam wa dah jejak dah ke kolam nie kehkehkeh,..




dulu wa panggil zafir, sekarang wa panggil dia noh hujan clone

wa sedang tinjau2 bersama ajis tempat, tuk mencari port yang sesuai.



kerabat2 orang johor telah kongker kawasan kolam yang sebelumnya dihuni oleh orang lain



ajis dan handphone tak boleh dipisahkan...gile apa sampai berendam pun nak layan sms sama awek.



xbley blah betul la mamat nie, ganas2 tapi nak cuba buat aksi cute... 

amaran!!!




* saper lah yang amik pic nie??? hmmm wa kurang pasti, pasal dari wa pegang camera baek wa layan kolam air panas time cuaca berangin. sampai sekarang tak dapat detect siapa yang main camera wa nie.



.

15 comments:

  1. syoknya berendam air panas malam2..

    ReplyDelete
  2. eleh..mamat baju putih tu mesti TP kan??

    dolu2 masa saya stay kat Gemencheh, selalu gak dtg sini. masuk kat kolam yg besar tu..bila keluar dari kolam, menggigil sejuk pulak.

    ReplyDelete
  3. maik aih..licin siot..hahaha!!!

    ReplyDelete
  4. wah wah wah lu ni bro..sesaja je nak tayang pic bersantai2 macam putera berendam...bikin hati gua panas, bikin darah gua mendidih...ceiitt! err sapakah itu yang berkepala botak itu...mwahahaha!

    ReplyDelete
  5. eh..lupo plak..TP dah botak..^__^

    ReplyDelete
  6. kak mas: memang seronok, layan kolam air panas malam2 baru style


    ujie: naseb ada komen balik, yang aku dah botak..kehkehkeh


    ralpr: halus....

    Lady w:kehkehkeh....jgn panas2 sis, nak panas layan kolam air panas nie lah baru style..tak gitu

    ReplyDelete
  7. owh ujie selalu dtg eh dulu, sempoikan tempat nie, hehehehe

    ReplyDelete
  8. Ape kesannya lepas berendam dlm kolam air panas tu bang....

    ReplyDelete
  9. ayen: ntah, rasa best jer, kehkehkeh x kaji pula apa kesan nye.

    ReplyDelete
  10. xpernah pergi wlpon kg nenek xjauh dr situ..waaa ..;p

    ReplyDelete
  11. ira: biasalah tu....pasai sekitar kg sendirikan.

    ReplyDelete
  12. syokkkk ooo mandi air panas...
    tapi rendam kaki jele..
    heheeh

    ReplyDelete
  13. Lia: rendam kaki ke rendam badan ker...memang syok la. betui tak? TQ sudi jengah hehehe...

    ReplyDelete
  14. mana satu kolam yang boleh buat telur rebus?

    ReplyDelete
  15. SM: kolam dia xde, tapi di bhagian luar ada, yang berlumpur 1 part,yang lagi satu tu boleh la... aku pun pun tak try...kehkehkeh

    ReplyDelete