Friday, 13 January 2012

Kena Sound

Aisyeh....kena sound plak wa dengan member, yelah aku buka belog yg satu nie hanya tuk buat travelog aku dan pasal amik gambor. Yang belog satu lagi kisah tempat wa mencarut2 bersama rakan2 beloger lain dan dirahsiakan.Cilake betul macam mana dia boleh jumpa belog wa yg nie. Wa syak dia ada pasang spy lah.


*Kamon la Bro...kasi can la sama wa, bukan selalu pun. nanti wa update ler balik selepas pi "menembak gambor" kat tempat lain.

21 comments:

  1. Cer bagi alamat blog mencarut awk tu kat kwn.ade masa nanti bolehlaa kwn g melawat....hehe.

    ReplyDelete
  2. 2nd..cehhh! TP aku report duty dulu..baca kemudian.

    ReplyDelete
  3. Allo bro, cepat bagi aku alamat blog maki carut ko tu ya...aku nak tumpang sekaki..siyess!

    ReplyDelete
  4. Macam ganas je munyi

    pss: mai reply txt bro dlm blog mai haha

    ReplyDelete
  5. ooo..ada dua blog rupanya kamu!
    mesti tu guna nama yg hampir betul kan..bkn TELOR..^___^

    ReplyDelete
  6. Kehkehkeh tak bley la geng...nanti aku kena bambu gile2.kalau bukan di belog dorang akan bambu via sms dan kol hp. dorang nie kawan2 sekolah dan institut dulu.

    Minta maaf yer. nanti aku jd bahan yg lagi teruk (sampai masa nanti aku akan umumkan...dah 3tahun ia bermula samapi sekarang blom diumum2 kan pada public)

    ReplyDelete
  7. ooo..ade 2 blog hehe...

    tapi saya blog ni je dari blog maii.. so follow cni je..
    lebih2 lg blog lg satu itu private..:D

    ReplyDelete
  8. Lia: ssssshhhht.....

    delarocha: 2 aje bro

    TH: kita sama hehehe....tq eh dtg jengah2

    ReplyDelete
  9. byk peminat...2 pasal kot..hihi

    ReplyDelete
  10. apa pasai tutup blog satu lagi? cakap...cakap...

    ReplyDelete
  11. heee..rmai peminat ni..ekeke..tu y kena sound tu..

    psss : thankss ea..:)

    ReplyDelete
  12. yumida: hehehehe...nak buat mcm mana, hehehe

    Kak Mas: sampai semalam kena sound lagi...hado

    GB: tak tutup tapi lagi 1 pakai email yg lain ler sis huhuhu

    ReplyDelete
  13. hehe..sama2..
    thank u jugak eh sudi jengah blog saya..:D

    ReplyDelete
  14. Dia jeles ngan ko tu telor.. Kan byk peminat...

    ReplyDelete
  15. takde la tea.dorang melawak jer.tapi melawak tahap maki2 cipan kat hp dan dalam belog 1 lagi tu. ciss...

    ReplyDelete
  16. haha ni mesti mengata pasal member tu kan tula kena sound. haha

    ReplyDelete
  17. reen : kebiasaannya kami akan sentiasa kutuk mgutuk dlm sindiran, ayat2 separuh lucah, separuh gila. tapi mmg gila dorang nie. aku tak tahu plak ada komuniti camni. hahaha naseb. sekarang dlm proses menjadi org yg suci hahahaha.

    ReplyDelete
  18. haha ada ke?? pe blog tu?? nak join. hahaha

    haaa bagus la tu. kang aku terpengaruh pulak. hihihi

    ReplyDelete