Thursday, 12 January 2012














.

15 comments:

  1. Ok 2nd! Bagus iklan ni...mesejnya sampai kepada yang memahami tapi agak2 perkara sebegini berlaku tak dalam reality hidup kita? Bukan provoke ya, sekadar nak tanya...

    ReplyDelete
  2. 2 minit 49 saat punya cerita rekaan leh buat mata gua menitik ni...pehal! insaf.

    ReplyDelete
  3. agaknya kalau makcik dan gerai ni betul-betul wujud, mesti tak sampai seminggu dah tak berniaga dah. kena boikot secara senyap oleh pelanggan. orang kita lebih pentingkan perut berbanding nak memahami ayat `tolong jaga mak saya' tu.

    ReplyDelete
  4. oh no bateri nak abis! komen tinggal jejak dulu eh!

    ReplyDelete
  5. Lady W: ada tapi susah nak nampak,contoh ada di kg aku sautu masa dahulu. aku selalu ikut arwah atuk aku teman dia ke melepak baca utusan melayu di kedai kopi kawan dia berbangsa apek.

    Hidemichi: bro apa2 hal nanti "tolong jaga mak aku" ye
    wa percaya lu mmg berhati ,ulia dan sanggup tolong punya kehkehkeh

    SM: tidak di area kampung kot,mmg susah nak jumpa scene begini.tapi percayalah bro ia wujud

    GB: kehkehkeh.....sah2 pakai tablet pc nie

    ReplyDelete
  6. touchingnyer...

    huhuhu..

    emak...~ ~

    ReplyDelete
  7. Lia: jgn sedih2 sgt

    SM: percayalah bro..

    ReplyDelete
  8. oh..baru lps tengok kat blog sblm ni.

    sgt bagus..byk maksud- kasih syg mak anak, perpaduan kaum..

    ReplyDelete
  9. ujie :) , tapi tak semua dah susah nak nampak perkara begini walau belainan scene.

    ReplyDelete
  10. Aku x dpt bukak.... Huhu komen adalah seperti mereka2 di atas lah..

    ReplyDelete
  11. TP, kalau ada kedai macam ni kat KL, aku memang nak cari...

    ReplyDelete
  12. Tea & Yumida: cari di youtube

    Lady w: KL tak pasti tapi di melaka ada, di perak ada, di k.lips pahang ada. lain2 tempat tak pasti

    ReplyDelete