Tuesday, 27 December 2011

Penat dan seronok

 
wa bergerak malam pergi ke Melaka, 1 hari jer bermalam secara backpacker di melaka. jumpa dengan famili dan sedara mara keluarga sebelah isteri arwah, ada yang wa kenal ada yang tak. tapi wa hambat jer....walaupun mereka bukan sedara mara wa, tapi wa salute ngan diorang, sangat2 salute. (dah org suruh datang nak wat macam mana, layan jer ar.)

Tengahari tadi sampai ke Johor, wa terpaksa jadi driver memandagkan wa lelaki yang paling besor dalam kereta tu... lama tak jejak johor.wa rasa macam nak buat satu laungan jer ketika wa tiba di JB.Niat dihati nak jer beri singal kiri, berhenti dibahu jalan seketika,kemudian buat laungan kat tepi jalan. tapi wa tak jadi nak buat,sebab penumpuan ketika memandu lebih utama dari buat laungan.

Lagipun kalau wa buat sah2 orang yang melihat akan kata wa gila termasuk juga penghuni2 didalam kereta yg wa drive tu skali. kompomnye lah. 








 *kepala sudah licin....berasa sangat  syok dan hebat.

18 comments:

  1. Bro, lu suda masuk itu group botak gojes kah? Tahniah..aa..bila mau blanja? Hahaha..

    ReplyDelete
  2. ooo en telor.. stress ker bang...

    ReplyDelete
  3. Tiba2 rindu kat JB. Eh? Tiba-tiba buat semak dgn komen mcm nie.

    =p

    ReplyDelete
  4. Lady W: yup kehkehkeh..nanti aku blanjer hahahaha

    Tea: tidak la...stress mana

    PAA: lu org johor ek???

    munnaFendy: ya sudah hehehe

    ReplyDelete
  5. jadik jugak ye rayau selatan..
    jln2 ni jauh atau dekat, tetap ada seronoknya.

    dah botak? mesti rasa ringan je kepala.

    ReplyDelete
  6. Singgah kali pertama kat sini utk melawat en telor...

    ReplyDelete
  7. HAIL BOTAK...!!! hahahaaa... bangga gua dengan tindakan berani lu tu.

    ReplyDelete
  8. eh. kite tak jumpe eh kat jb tuh?

    ReplyDelete
  9. Jom jejalan di johor...photoshoot kat bandar nak???

    ReplyDelete
  10. ujie: yup tapi area jb jer

    ayen: welcome....

    SM: kehkehkeh...baru gojes

    GB: mungkin lalu sebelah tak perasan kot....jb kat mana eh

    Uncle: yup..dah lama tak makan telor pindang.tapi penat ronda2 tak jumpa ler. nak kene tunggu kenduri kot

    ReplyDelete
  11. hai abg botak..ehheheh

    jangan terjadi gila..hehehhehe

    ReplyDelete
  12. @SM, elehh ada geng...suka le tu...

    ReplyDelete
  13. Ila: hehehe gila mmg tak mungkin terjadi pada diri ini,InsyaAllah, tapi org disekeliling aje akan kata aku ni gile hahaha

    Lady W: wa lebih minat begerak secara solo, xminat pada geng2 nie. kalo kawan ngan SM boleh ler

    Delarocha: I agree with u. "Im sexy and i know it" kehkehkeh

    ReplyDelete
  14. perghhh, memang penat tahap power sampai nak laung...hehe

    ReplyDelete
  15. kehkehkeh....nak laung pasal lama tak jejakkan kaki ke johor huhuhu

    ReplyDelete