Thursday, 8 December 2011

Hepi Besday to U Mr.Panda

Jam baru pukul 2200H. Bell,si bos Mr.Panda ajak wa pi ke pusat karaoke tuk celebrate besday Mr.Panda
Terima kasih pasai invite wa datng ke majlis. alah...kalau korang tak ajak pun wa memang kena datang gak pasai cupcake besday Mr.Panda ada pada tangan wa.

Fuh...jenuh wa rahsiakan perkara nie, ini semua gara-gara kekasih Mr.Panda punya idea. Thanks u cik Lyna sedap cupcake tu. wa bedal sampai 4 ketul hahahaha..

setiba je wa sampai, wa berlakon macam takde apa-apa pun, kami memang tahu besday Mr.Panda,saje buat-buat tak tahu....( awai-awai lagi dah sorok dah cupcake tu. wa deal ngan tauke  pusat karaoke tu.naseb tauke tu sempoi. )

Setiba hampir jam 0000H maka segala jenis kejutan pun ada.dilakukan, Mr. Panda sungguh terharu. Jelas nampak diraut wajahnye...tambah-tambah lagi cupcake besday dia tertera nama aweknye. Itu lu punya pasai la Mr.Panda. yang wa tahu wa dah jalankan amanah yang ditugaskan oleh cik Lyna pada wa.

Tapi wa tak puas hati saja, bilik kemain besor....satu awek pun takde. Damn u..... Bell!

Wa tengok dah macam besday party gay plak. jahanam lu, kata nak bawa awek-awek manis join sama menyanyi.



maka, malam semalam sempena besday party Mr.Panda wa terpaksa menyanyi lagu solo,takdapat nak berduet bersama gadis. Cis.....!!!




gaya terlebih teruja nie oleh samad


Bell,mendendangkan lagu2 untuk anak-anak buah nya

mirul terkial-kial pilih lagu kegemarannya



korang nak berduet tu korang punya pasai, tapi wa tetap nak berduet ngan gadis...damn u bell, lu sekarang ada hutang wa satu bro, iaitu berkarok sama gadis 

Thank You Lyna, wabagi pihak Mr.Panda kehkehkeh.....

nak nyanyi atau nak bermasej2 nie...layan kan aje la Mr.Panda tu Oun

Oun dan Mirul

Mr,Panda menyanyi, Oun dengan peace sign & mirul plak nak jadi Power Rangers kaler Ijau muda katanya


Mr.Panda dipaksa kena nyanyi betul2 sempena besdaynya



suka sangat la tu

wah gaya membodek Boss nampak Mr.Panda, ngan bos boleh la lu makan suap2. kalo wa jangan harap la beb

Mr.Panda suruh wa amik gambor masej dari Cik Lyna, tapi sayang hanya screen je yang nampak

yang ada LOVE jer nak makan,ceh...!

pilihan wa, wa suka cupcake nie.comel kan...kan...kaaannnn..(tahu la nasib ko jap lagi Mr.Panda)

kehkehkeh...ngan wa takde la bley makan suap dengan amannye....kecuali gadis la kehkehkeh

Samad nyaris juga dapat makan ala-ala manja dengan wa...pandai ko ngelak eh.

si Oun pun tak kalah juga....nak karok lagu mat saleh....lantak janji lu enjoy sudah.




P/S: Bell lu jangan ajak wa pi karok lagi.....

18 comments:

  1. Hahaha... seronok giler korg gi karok. Aku bilik karok pun tak pernah tgk seumur hidup aku... mic dia pun tak pernah pegang. Camtu rupanya suasana dlm bilik karoke.

    ReplyDelete
  2. Jo Q: bulih la bro.....layan seronok2 kejap sama member2. Nak jd artis suara sah2 xsedap...jadi layan karok je ar bro

    ReplyDelete
  3. apsal cupcake tu comel dia memang tahap tak boleh runding ha?

    ReplyDelete
  4. Ezan Idma: No comment, pasai tu awek si mr.Panda yang tempah hihihihi

    ReplyDelete
  5. comelnya cupcake!

    happy birthday mr panda..

    :)

    ReplyDelete
  6. happy birthday...;-)

    wah comeii betoi cupcake tu..ehheheh

    ReplyDelete
  7. Juliet : TQ nanti saya bgtaw pada Mr.Panda, tapi sila kirim buluh dari cina sbg hadiah. hahahahaha

    Ila: tengok org yg buat cupcake tu la....

    ReplyDelete
  8. kenapa kena kirim buluh dr cina?aha...xfhm..wuuuu

    ReplyDelete
  9. hehehe cik lyna disini..btw really2 tq kat incik wu byak tolong..nnti dtg trganu lyna blanja telor power!haha

    ReplyDelete
  10. Ira: kan beruang panda makan buluh yg ada di negeri cina...yang haluw2 tu kehkehkeh

    Lyna: Takde hal la...small matter. ofkos telor power n kopi power. kat dungun kan warungnya...kehkehkeh

    ReplyDelete
  11. jom duet ngan akak! akak pun suka karaoke ni...heheheheee

    ReplyDelete
  12. mas saari : keh beres je..tapi kalo duet kene lagu2 lama sikit baru best,tak la perit sgt tekak

    Ira: sape wuu tu??(macam mana bley tahu nie)

    ReplyDelete
  13. haha...sambut sakan tu...terbaik lah!

    ReplyDelete
  14. Pinjam nama di sini
    http://scarlettj1.blogspot.com/2011/12/marilyn-monroe-ajak-do-do-cheng-ambik.html

    ReplyDelete
  15. mahamadazhan : orang lain planning, ikut jer hehehehe'

    Scarlett's O'hara: kehkehkehkeh nanti wa dtg pasir gudang jgn lupa terjah

    ReplyDelete
  16. errkk karok ni siap ngan laser light..???? errmmmmmm


    http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/cabang-yang-tak-mungkin-tersimpul.html

    ReplyDelete
  17. c'axeora: hihihihi

    bts: yup xnafikan yg redbox mmg best

    ReplyDelete